; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart

Kristen Stewart se teme să pășească pe covorul roșu

06 September 2012

Kristen Stewart e neliniștită cu privire la premiera filmului „On the Road', care va avea loc azi în Toronto, Canada. Aceasta va fi prima apariție publică de după despărțirea de Robert Pattinson, scrie Daily Mail.

Actrița s-a ascuns de ochii presei în ultima lună, de când s-a aflat de relația ei cu regizorul Rupert Sanders. Stewart este obligată prin contract să fie prezentă la Festivalul de Film din Toronto și „nu a putut să pună geană pe geană', acum că mai e atât de puțin timp până la apariția ei pe covorul roșu.

„E foarte agitată din cauza premierei', a spus o sursă citată de Radar online, și asta cu toate că presei i-a fost interzis să pună întrebări privitoare la viața ei personală. Kristen se teme că, din cauză că filmul ei deschide festivalul, așteptările sunt foarte mari.

După participarea ei la Festivalul de la Toronto, pe Kristen o așteaptă promovarea (alături de fostul ei iubit, Robert Pattinson, n.r.) ultimei părți din „Saga Amurg', „Zori de Zi, Partea a II-a'.

„Lumea crede că e ușor să fii celebru'

În numărul din octombrie al revistei Vogue (Marea Britanie), Kristen Stewart a vorbit despre cum este să trăiești sub lumina reflectoarelor.

„Oamenii se așteaptă să fie ușor pentru că ești acolo, faci numai ce vrei și asta îți aduce mulți bani', a spus actrița de 22 de ani. „Dar eu mă fâstâcesc când mă aflu lângă anumiți oameni', a mai povestit Stewart, care a lăsat să se înțeleagă că i-ar fi mult mai ușor să se descurce în societate dacă nu ar avea de dus „povara celebrității'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare