; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart se teme de succesul lui Jennifer Lawrence

31 May 2012

Starul din „Saga Amurg' se teme de succesul (în continuă creștere) de care se bucură actrița din „Jocurile Foamei'. Mai mult, Kristen e terifiată la gândul că, în eventualitatea în care s-ar bate pe același rol, Jennifer Lawrence i-ar sufla scenariul de sub nas, scrie National Enquirer.

„<> este filmul despre care vorbește toată lumea la Hollywood. Se estimează că se va bucura de un mult mai mare succes la box-office decât <>', a spus o sursă.

Din nefericire pentru Kristen Stewart, vedeta din „Jocurile foamei' a primit și primește în continuare mult mai multe laude pentru talentul actoricesc. Mai mult, Jennifer Lawrence a primit chiar o nominalizare la Premiile Oscar de anul trecut, pentru rolul din „Winter’s Bone', în timp ce munca lui Kristen Stewart nu a fost recunoscută în acest mod de Academia de Film.

Kristen are emoții pentru momentul în care ea și Jennifer vor vrea să obțină același rol. „Kristen știe că frumusețea câștigă mereu la Hollywood, iar ea crede că este în dezavantaj din acest punct de vedere. În schimb, Jennifer le are pe amândouă – atât talent, cât și frumusețe – lucru care o face pe Kristen să „tremure de frică', a completat sursa.

Kristen Stewart (22 de ani) o interpretează pe Albă că Zăpada în filmul Snow White and the Huntsman', care va avea premiera în cinematografele de la noi pe 1 iunie.

Citește și:

Jennifer Lawrence nu vrea să fie celebră ca Kristen Stewart

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare