; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart se ascunde de fani

17 January 2011

Interpreta Bellei Swan din „Saga Amurg' se plânge că fanii isterici sunt obositori şi crede că este mai uşor să-i evite, relatează femalefirst.co.uk.

„Nu am cum să spun asta într-un mod elocvent. Nu pot să merg la mall. Mă deranjează că nu pot să ies din casă prea des. Nu pot să fiu o fată ca oricare alta din nou. Toate astea s-au dus', spune Kristen Stewart (20 de ani).

Actriţa spune că, deşi este deranjată de fanele care se identifică cu personajul ei, este conştientă de impactul cărţilor şi filmelor din seria „Amurg' asupra tinerilor şi vrea doar să-şi interpreteze cât mai bine rolul.

„Bella este un personaj încastrat în mintea multor persoane. Începe să se întâmple la fel şi în cazul meu, mult mai des decât înainte, pentru că a fost un drum atât de lung, iar acum se apropie de final. Vreau doar ca fanii cărţilor să fie fericiţi'.

Kristen Stewart a mai spus că nu s-ar mai fi făcut actriţă dacă nu ar fi început această profesie de la o vârstă fragedă.

„Mi se părea distractiv la acea vreme. Nu cred că aş fi putut să mă mai apuc de actorie dacă nu aş fi început la vârsta de nouă ani'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare