; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart

Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

25 July 2012

Kristen Stewart (22) l-a înşelat pe iubitul ei, Robert Pattinson (26), cu un regizor de la Hollywood, care este căsătorit şi are doi copii, informează surse citate de people.com. Deși a fost o aventură de scurtă durată, nu se știe încă dacă cuplul de la Hollywood va rezista scandalului.

Se pare că relaţia celor doi protagonişti din „Amurg' a fost puternic afectată de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu Rupert Sanders, cel care a regizat filmul „Snow White and the Huntsman'.

„Kristen este complet devastată. Spune că a fost o greşeală şi că i-a lipsit complet judecata', a spus o sursă.

„Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupert. A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă', a povestit aceeaşi sursă.

Robert o diviniza pe Kristen

Până în acest moment, reprezentanții lui Stewart și ai lui Pattinson nu au oferit presei niciun comunicat oficial, așadar la mijloc ar putea fi și o simplă neînțelegere.

O sursă apropiată starului din „Amurg' spunea recent că „(Robert) o divinizează (pe Kristen). Nu crede că e posibil să existe o altă femeie pe lume care să fie la fel de frumoasă și bună ca ea. Vrea să fie mereu lângă ea, vrea să îi fie soție… în ceea ce îl privește, Kristen este perechea ideală'.

Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross (33), iar ei au doi copii – Skyla şi Tennyson.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare