; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart îi duce dorul lui Taylor Lautner

21 November 2011

Vedeta din saga „Amurg' (al cărei final în două părţi, „Zori de zi', a avut premiera vinerea trecută) a mărturisit că-i simte deja lipsa colegului Taylor Lautner, de când filmările au luat sfârşit, pentru că între cei doi s-a înfiripat o frumoasă relaţie de prietenie.

Stewart (21 de ani) s-a apropiat de Lautner pe parcursul celor cinci filme din serie, iar acum încearcă să păstreze legătura cu el prin telefon şi e-mail, având în vedere că nu mai au ocazia să se vadă atât de des.

Când nu-l văd pe Taylor pentru o perioadă mai lungă, pun mâna pe telefon şi-l sun. Când lucrezi cu astfel de oameni, ai atât de multe de oferit. E aşa confortabil, practic nu poţi greşi, pentru că ei au grijă de tine. Ne înţelegem foarte bine şi cred că se vede', a explicat Kristen, care are o relaţie cu celălalt protagonist al sagăi, Robert Pattinson.

Vedeta a mai spus că e apropiată de toţi foştii ei colegi de platou: N-aş fi putut să fac filmele fără ei. Nu ştiu cum ar fi arătat această serie dacă nu aş fi avut această relaţie solidă şi în continuă evoluţie cu fiecare dintre ei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare