; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart crede că este plictisitoare

17 June 2010

Kristen StewartInterpreta Bellei din „Saga Amurg' crede că are o viaţă plictisitoare, pentru că stă prea mult timp acasă în compania pisicii sale, relatează celebritywonder.com.

„Sunt foarte plictisitoare. Chiar sunt. Stau în casă cu pisica. Sunt ca o bătrână cu multe pisici, mai lăsaţi-mă câţiva ani şi o să vedeţi. Am o singură pisica momentan, dar sunt obsedată de ea', a spus Kristen Stewart (20 de ani).

Iubita lui Robert Pattinson (24 de ani) ar vrea să primească roluri mai diferite, după ce a interpretat personaje întunecate o bună bucată de vreme, dar recunoaşte că îi este destul de greu să aleagă între ofertele primite.

„Mi-ar plăcea să fac ceva mai uşurel. Dar trebuie să fie un rol bun. Comediile romantice reuşite sunt destul de rare. Îmi este greu să planific astfel de lucruri. Citesc scenariul şi mă bazez pe instinct, astfel încât să mă simt constrânsă să fac asta'.

„Este ridicol să joci viaţa falsă a cuiva pe marile ecrane. Când îmi aleg un personaj mă simt ca şi cum condamn la moarte pe cineva pe care îl iubesc dacă nu-l aduc la viaţă în cinematografe. Aşa că nu ştiu ce vreau să fac în continuare, vreau doar să am acel sentiment', a completat actriţa .

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare