; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart, actrița plătită cel mai bine de la Hollywood

20 June 2012

Kristen Stewart (Bella Swan din franciza „Amurg') ocupă locul 1 în topul pe 2012 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit în fiecare an de revista Forbes.

În vârstă de 22 de ani, actrița a obţinut venituri de 34,5 milioane de dolari în perioada mai 2011 – mai 2012 şi a „detronat-o' pe Angelina Jolie, ocupanta primului loc în topul de anul trecut, care a coborât în acest an pe poziţia a patra.

Cameron Diaz, care a înregistrat un succes neaşteptat cu comedia „Profă rea, dar buuună', ocupă locul al doilea, cu 34 de milioane de dolari, în timp ce Sandra Bullock se află pe poziţia a treia, cu 25 de milioane de dolari.

Angelina Jolie s-a clasat în acest an pe locul al patrulea, cu venituri de 20 de milioane de dolari, iar actriţa sud-africană Charlize Theron ocupă locul al cincilea, cu 18 milioane de dolari.

Locurile următoare au revenit actriţelor Julia Roberts (16 milioane de dolari), Sarah Jessica Parker (15 milioane de dolari), Meryl Streep (12 milioane de dolari), Kristen Wiig (12 milioane de dolari) şi Jennifer Aniston (11 milioane de dolari).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare