; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart

Kristen Stewart a ratat cererea în căsătorie

30 July 2012

Kristen Stewart urma să devină “doamna Pattison” dacă planurile lui Robert nu ar fi fost distruse de vestea că a fost înşelat. Conform femalefirst.co.uk, starul din “Saga Amurg” se pregătea să o ceară în căsătorie pe Kristen.

Mai mult, Robert Pattison cumpărase o vilă (de 5 milioane de lire sterline) în Los Angeles, cu gândul că acolo va îmbătrâni alături de viitoarea lui soţie.

“Robert visa să se însoare cu Kristen şi făcea deja planuri pentru a o cere de soţie primăvara ce vine, asta înainte să afle că a fost înşelat. Cumpărase casa din Los Angeles gândindu-se că vor locui acolo multă vreme de acum încolo”, a spus o sursă citată de publicaţia “Sunday Mirror”.

Planurile au fost distruse în momentul în care s-a aflat că vedeta din “Saga Amurg” a avut o aventură cu regizorul Rupert Sanders (41 de ani). La scurt timp, Robert şi-a luat toate lucrurile şi a plecat din casa pe care o împărţea cu Kristen.

„Kristen este complet devastată. Spune că a fost o greşeală şi că i-a lipsit complet judecata', a spus o sursă.

„Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupert. A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă', a povestit aceeaşi sursă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare