; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen s-a accidentat la noile filmări „Zori de zi”

07 May 2012

Cum regizorul Bill Condon s-a gândit să refacă anumite scene din ultimul film al celebrei francize – „Zori de zi – Partea a II-a' (premiera pe 16.11.2012) -, printre care şi prima ieşire după „hrană' a Bellei Swan în calitate de vampiriţă, interpreta Kristen Stewart s-a trezit chemată la încă o rundă de filmări după finalul oficial.

Acolo, potrivit Daily Mail, ea s-a accidentat la picior, iar din acest motiv a apărut aseară la emisiunea „The Tonight Show' a lui Jay Leno în balerini, în loc de tocuri. Kristen se afla acolo pentru a promova noul ei film, „Albă ca Zăpada şi războinicul vânător'.

„Nu încerc să trag chiulul de la tocuri'

„Nu încerc să fiu cool când merg', i-a explicat ea amfitrionului surprinzătoarea simplitate a ţinutei ei. „Pur şi simplu m-am rănit la picior. Nici nu încerc să trag chiulul de la tocuri', s-a amuzat Stewart în continuare.

Prima vânătoare e foarte importantă', a explicat Kristen natura scenei filmate din nou. Doar voiam şi mai mult din ea. Toţi am fi vrut mai mult'.

De asemenea, ea a vorbit despre experienţa maternităţii, ce-i drept văzută prin ochii personajului Belle, care are o fetiţă, interpretată de tânăra Mackenzie Foy (11 ani).

E cea mai tare actriţă cu care am lucrat vreodată', s-a entuziasmat iubita lui Robert Pattinson, amorezul ei şi în saga Amurg', în care-l joacă pe Edward Cullen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare