Homepage  / Vedete străine

Kourtney Kardashian este însărcinată! Modul simpatic în care a făcut anunțul în timpul concertului soțului ei, Travis Barker

Kourtney Kardashian este însărcinată! Modul simpatic în care a făcut anunțul în timpul concertului soțului ei, Travis Barker

de Roxana Mirea,

Kourtney Kardashian este însărcinată! Vedeta din „The Kardashians”, în vârstă de 44 de ani, așteaptă un copil cu soțul ei, Travis Barker, în vârstă de 47 de ani. Vestea a fost împărtășită de Kourtney, vineri, prin intermediul unei pancarte, chiar la concertul soțului ei din Los Angeles cu trupa Blink-182.

Kourtney Kardashian este însărcinată

Cuplul a confirmat vestea atunci când amândoi au postat în aceeași seară pe Instagram un videoclip cu momentul neașteptat din timpul concertului. În clip, o Kourtney Kardashian îmbrăcată în negru zâmbea și sărea entuziasmată în sus și în jos în mulțimea de pe stadionul BMO din Los Angeles, în timp ce ținea în mână o pancartă cu litere mari și negre pe care scria: „Travis, sunt însărcinată!”

Videoclipul drăguț a continuat cu Barker, care pare șocat pe scenă, în timp ce unul dintre colegii săi din trupa Blink-182 este auzit spunând: „Cineva va avea un copil!”. Toboșarul surprins s-a îndreptat apoi spre public pentru a-și îmbrățișa soția.

Modul prin care Kourtney Kardashian a vrut să facă publică vestea că este însărcinată este o referință simpatică la videoclipul unuia dintre hiturile trupei soțului ei, „All The Small Things”. În videoclipul melodiei, o fată ține în mâini o pancartă galbenă pe care scrie cu litere negre „Travis, sunt însărcinată”.

În continuare, Kourtney a împărtășit o serie de imagini din culisele momentului emoționant. „Copleșită de recunoștință și bucurie pentru binecuvântarea și planul lui Dumnezeu”, a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Kourtney Kardashian și Travis Barker așteaptă primul lor copil împreună

Kourtney Kardashian și Travis Barker așteaptă acum primul lor copil împreună. Fiecare dintre ei are deja copii din alte relații. Kourtney îi are pe Reign Aston, în vârstă de 8 ani, pe Mason Dash, în vârstă de 13 ani, și pe Penelope Scotland, în vârstă de 10 ani, cu fostul partener, Scott Disick.

Între timp, Barker are trei copii cu fostaparteneră, Shanna Moakler: Landon, în vârstă de 19 ani, Alabama, în vârstă de 17 ani și pe fiica vitregă Atiana, în vârstă de 24 de ani.

Kourtney Kardashian și soțul său au vorbit anterior despre dorința lor de a avea un copil împreună, dar și despre dificultățile pe care le-au întâmpinat în acest demers. Au apelat la fertilizare in vitro, însă, cu puțin timp în urmă, însă, Kourtney a declarat că a renunțat la alte proceduri IVF, spunând că, deși își dorește foarte tare să aibă un copil, va lăsa lucrurile să decurgă de la sine.

Am terminat oficial cu FIV [fertilizarea in vitro]”, a spus Kourtney într-o confesiune în cadrul show-ului The Kardashians, în luna mai. „Ne-ar plăcea să avem un copil mai mult decât orice, dar cred cu adevărat în ceea ce Dumnezeu are pregătit pentru noi. Dacă este vorba despre un copil, cred că se va întâmpla.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton