; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kivanc2

Kıvanç Tatlıtug se întoarce toamna aceasta pe micile ecrane turceşti

18 September 2018

După ultimul său serial, „Iubire şi răzbunare' („Cesur Ve Güzel', 2017 ), redifuzat în prezent de Antena 1, Kıvanç Tatlıtug (34 de ani) nu a mai jucat în altă producţie, preferând să analizeze ofertele şi să se bucure de o vacanţă prelungită în compania soţiei sale, stilista Başak Dizer.

Singurul proiect al lui Kıvanç după terminarea filmărilor la „Iubire şi răzbunare' a fost pelicula „Hadi Be Oglum', care a rulat în cinematografele turceşti în luna februarie a acestui an. În această dramă, Kıvanç a făcut pereche cu Büsra Develi. La un moment dat, despre Kıvanç s-a zvonit că s-ar întoarce pe micile ecrane la Fox, în varianta turcească a serialului american „Prison Break'. Proiectul a fost anulat, cel puţin pentru moment.

Kıvanç se va întoarce totuşi, la sfârşitul lui septembrie, pe platourile de filmare pentru a filma un nou serial plin de acţiune realizat de compania Ay Yapım, alături de care a lucrat şi la „Iubire şi răzbunare' . Conform medyatava.com, producţia se va numi „Çarpışma' („Coliziunea'), iar Kıvanç îi va da viaţă poliţistului Mahir, a cărui viaţă ia o turnură dramatică în urma unui accident în care sunt implicate mai multe maşini şi, evident, mai multe personaje. Tragedia îl afectează foarte mult pe Mahir, care are nevoie de consiliere psihologică. Din distribuţie mai fac parte Alperen Duymaz (care va fi Kerem, un hoţ eliberat din închisoare), Melisa Aslı Pamuk (pe care o ştiţi din „Dragoste infinită' şi care îi va da viaţă unei avocate pe nume Cemre). Producătorii sunt în negocieri cu actriţele Cansu Dere, Serenay Sarıkaya şi Neslihan Atagül, pentru rolul Zeynep, femeia de care se va îndrăgosti personajul lui Kıvanç. Serialul va ajunge la postul turcesc Show TV în luna noiembrie, anunţă diziseti.tv.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare