; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kivanc tatlitug

Kivanc Tatlitug conduce topul celor mai populari actori turci

22 November 2019

IMDB alcătuieștete periodic topuri pe diferite criterii. Unul dintre ele ne spune care sunt cei mai populari actori turci conform preferințelor fanilor din toată lumea.

De notat este faptul că a fi popular nu este același lucru cu a fi cel mai bun. Interesul de moment este dat de faptul că respectivii tocmai au lansat un film sau un serial. Adesea, telespectatorii nici nu știu care e numele actorului, ci se ghidează după numele personajului sau fotografii. Ca regulă, interesul lor se disipează după un timp.

Cu toate acestea, au fost actori care au suscitat interes constant de-a lungul anilor. Conform IMDB, cel mai popular actor turc este Kıvanç Tatlıtuğ („În dragoste și în război'). Timp de 72 de săptămâni a fost unul dintre cei mai doriți 5.000 de actori, afându-se mereu în Top 10 al actorilor turci. Printre ei se află mereu și bunul lui prieten Çağatay Ulusoy, care a stârnit interes din 2011, de la primul lui show, și a continuat s-o facă datorită serialului „Protectorul', difuzat de Netflix.

Actrița Ayça Ayşin Turan a stabilit două recorduri tot cu ajutorul aceluiași serial: a fost prima actriță venită din Turcia care a urcat direct pe locul 42 în topul IMDB și de șase ori printre cei 500 cei mai doriți actori. Prin comparație, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü („Protectorul'), Elcin Sangu („În dragoste și în război') și Farah Zeynep Abdullah („Kosem') au fost câte o singură dată în acest top.

Fanii seriei „Pasărea matinală' își pot lăuda și ei favoritul. Can Yaman, care deține rolul principal, a urcat fulminant în 2019 în acest top și și-a menținut poziția timp de șase săptămâni. Dacă va reuși să rămână acolo sau chiar să ajungă alături de Kıvanç și Çağatay depinde doar de succesul sau eșecul următorului său proiect.

 

articol scris de Alexandra Dorobanțu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare