Homepage  / Filme Online / Netflix

Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat vin la Netflix. Ce știm despre pelicula „Last Call for Istanbul”

Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat vin la Netflix. Ce știm despre pelicula „Last Call for Istanbul”

de Anda Dincă,

Actorii turci Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat fac pereche, după 14 ani de la serialul “Iubire ascunsă” (“Aşk-ı Memnu”, 2008-2010), în pelicula realizată de Netflix, “Last Call for Istanbul” (“Istanbul Için Son Çagri” sau „Ultima strigare pentru Istanbul”).

Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat, la Netflix în filmul „Last Call for Istanbul” / „Ultima strigare pentru Istanbul”

Filmul va avea premiera pe cunoscuta platformă online pe 24 noiembrie și va spune povestea de iubire dintre Serin și Mehmet, care se cunosc din întâmplare în aeroportul din New York. Încercând să găsească un bagaj pierdut, cei doi petrec o noapte de pomină și se îndrăgostesc. Ei au însă o problemă greu de gestionat, amândoi sunt căsătoriți.

Distribuția acestui lungmetraj e una internațională, iar filmările au avut loc în mare parte la New York, dar și într-un pitoresc orășel turcesc de lângă Istanbul, Șile.

De regia filmului „Ultima strigare pentru Istanbul” s-a ocupat Gonenc Uyanik (“Love 101”, “The Protector”), în timp ce scenariul îi aparține lui Nuran Evren Sit (“Another Self”, “Patria mea ești tu!”).

Beren Saat mai are un proiect la Netflix

Cel care i-a readus împreună pe Beren și Kıvanç a fost Onur Güvenatam, directorul companei OGM Pictures și producătorul serialului de la Netflix “Povestea unui submarin” (“Bir Denizaltı Hikayesi”), care îl are în rol principal pe Kıvanç. Tot la Netflix, Beren apare și ea într-un serial fantastic cu 3 sezoane “The Gift”.

“Am fost foarte fericită să lucrez cu Kıvanç. Am simțit că ne-am maturizat. Am evaluat scenele diferit. Ne-am simțit foarte confortabil pentru că ne cunoșteam foarte bine și eram obișnuiți unul cu celălalt. Era nevoie de un scenariu foarte bun pentru ca noi să fim de acord să jucăm din nou împreună”, a declarat Beren, citată de ankaramasasi.com.

Pe micile noastre ecrane Kıvanç (care pe 27 octombrie împlinește 40 de ani) a mai fost văzut în producțiile „În dragoste și în război”, „Dragoste și răzbunare” și „La răscruce”, în timp ce Beren (39 de ani) a mai jucat în “Fatmagul”, “Răzbunarea” și “Kösem”.

Dacă în filme și în seriale formează un cuplu frumos, în realitate cei doi actori au amândoi mariaje fericite. Beren este căsătorită de 9 ani cu un cântăreț, Kenan Doğulu, iar Kıvanç are un băiețel de un an și jumătate cu stilista Başak Dizer, care i-a devenit soție în 2016.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton