; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ a fost externat din spital. Ce face acum actorul turc

10 April 2020

Unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori ai Turciei, Kıvanç Tatlıtuğ a tras recent o sperietură zdravană: ajuns la spital cu suspiciune de Covid-19, Kıvanç (36 de ani) a stat mai multe zile internat, fiind externat la mijlocul săptămânii acesteia. Imediat după, presa turcă a început să vorbească de proiectele sale profesionale.

 

Vestea că actorul pe care îl știm din „În dragoste și în război' sau „Dragoste și răzbunare' a ajuns la un spital din Istanbul, pentru că nu se simțea bine, a fost privită inițial cu reticență, pentru că era 1 aprilie. Însă imediat după, turcul a confirmat pe contul său de Twitter că într-adevăr nu se simte bine, că e suspect de noul coronavirus și că așteaptă rezultatele testului.

 

Rezultatul a fost negativ, din fericire, cu același Kıvanç Tatlıtuğ anunțând că are „doar' pneumonie. Din această cauză însă, actorul a stat în spital până la mijlocul săptămânii, fiind externat abia pe 8 aprilie, potrivit gecce.com, în miezul nopții, pentru a evita întâlnirea cu paparazzi turci.

 

Actorul și soția sa, stilista Başak Dizer (42 de ani), s-ar fi dus înapoi la cabana lor dintr-o periferie a Istanbulului, pentru a rămâne în carantină în mijlocul pandemiei de coronavirus, care afectează și Turcia.

 

Presa turcă nu a pierdut însă timpul: imediat după, au apărut zvonuri cum că Kıvanç Tatlıtuğ, care a confirmat în februarie anul acesta că are un proiect în desfășurare în 2020 pentru o platformă online (Netflix, susțineau jurnaliștii de media turci), ar urma să aibă un rol în serialul „Çukur', difuzat la noi de Happy Channel sub numele „Legea familiei'. În Turcia, serialul – cu Aras Bulut İynemli în rol principal – se vede la Show TV și se bucură de un mare succes. 

Dacă Tatlıtuğ va allege Netflix sau Show TV, rămâne de văzut.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare