Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis. Ce rochie a ales

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis. Ce rochie a ales
3

de Redactia Tvmania

Lady Kitty Spencer (30 de ani) a devenit soția multi-milionarului Michael Lewis (62 de ani), într-o ceremonie care a avut loc în acest weekend la Villa Aldo Brandini din Frascati, în apropiere de Roma, Italia.

Ceremonia religioasă a început în după-amiaza zilei de sâmbătă, 24 iulie, iar petrecerea, la care au fost invitați atât prietenii, cât și familia celor doi miri, a durat întreaga noapte. Potrivit harpersbazaar.com, fratele miresei, Louis Spencer, vicontele Althorp, și Samuel Aitken au fost cei care au condus-o la altar pe mireasă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Chiar în cursul zilei de sâmbătă, înainte ca presa să afle de fericitul eveniment care urma să aibă loc în viața ei, Lady Kitty Spencer a postat o fotografie cu ea pe o bancă, în Piazza del Duomo, din Florența, alături de comentariul:

„Cel mai bun mod să vizitezi Piazza del Duomo – la primele ore ale dimineții, când niciun suflet nu se află în jur”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)

De asemenea, chiar înainte de fotografia postată de Kitty Spenser, o apropiată a acesteia, modelul de origine olandeză Marpessa Hennink, a postat un indiciu referitor la nunta ce urma să aibă loc: o poză cu nepoata Dianei, alături de cuvintele:„Echipa Miresei. În sfârșit, se întâmplă”.

Nepoata Prințesei Diana a purtat o rochie de mireasă Dolce & Gabbana

La nunta ei cu Michael Lewis, care este cu 32 de ani mai în vârstă ca ea, Lady Kitty Spencer a îmbrăcat o rochie de mireasă Dolce & Gabbana, ea fiind și ambasador pentru celebrul brand. 

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis. Ce rochie a ales (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Printre invitații prezenți la nunta nepoatei prinţesei Diana s-au numărat surorile gemene ale miresei, Eliza și Amelia, starul pop Pixie Lott sau soția lui Idris Elba, Sabrina Dhowre Elba. De asemenea, la eveniment au participat și cei trei copii adulți ai mirelui.

Kitty Spencer și Michael Lewis, un mogul din industria modei, a cărui avere se ridică la 80 milioane de lire sterline, au apărut pentru prima oară în public împreună, în urmă cu trei ani, la New York, în hotelul unde Meghan Markle a ținut petrecerea de dinainte de venirea pe lume a bebelușului.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton