Homepage  / Articole

Kitty Cepraga: Îi place să fie rea în „Moştenirea”

Kitty Cepraga: Îi place să fie rea în „Moştenirea”

de Redactia Tvmania

După un an plin de filmări în Italia şi participarea la „Dansez pentru tine”, Cristina Cepraga a primit un rol în serialul „Moştenirea” de la Pro TV. Rol negativ care îi place şi care îi aduce o mulţime de satisfacţii, mai ales că joacă acasă.

.

Cei mai mulţi dintre telespectatori îşi aduc aminte de Cristina de pe vreme când se numea Kitty, cânta şi făcea parte din „Şcoala vedetelor”. Însă aceea perioadă a trecut de mult, iar Cristina spune că nu mai are legătură cu muzica.

„Am avut tangenţe cu muzica atâta vreme cât am făcut parte din  „Şcoala Vedetelor” şi am studiat pianul. În rest, nu am avut niciodată vreo intenţie serioasă cu muzica. Dar ca actor e important să intri în contact şi cu alte forme de artă: dans, canto, sculptura, pictura… încerci, te arunci pentru tine însuţi ca să îţi înţelegi limitele”, spune ea.

Între timp Cristina a plecat în Italia, unde a jucat în mai multe producţii. În 2009 s-a întors şi a participat la „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, după care a împuşcat un rol, tot aici, în serialul „Moştenirea”.

„E primul serial de televiziune în care joc şi în acelaşi timp primul proiect TV pe care îl fac în ţară de când am plecat în Italia. Mă bucură enorm faptul că am şansa să joc alături de Cristi Iacob, un actor pe care îl apreciez încă de când eram în facultate. Aproape întreaga echipă este formată din actori profesionişti, iar munca pe platoul de filmare devine o şcoala. În plus, este o şansă să ai ocazia să joci în fiecare zi. Este un exerciţiu foarte important pentru orice actor. Deşi există o diferenţa între film şi serialele de televiziune, producţiile româneşti se afla într-o permanentă evoluţie”, spune ea.

Şi tot Cristina ne-a mărturisit că nu are nimic în comun cu Romina, personajul pe care îl joacă. „Eu sunt o persoană destul de copilăroasă şi zăpăcită, aşa că nu aş putea să fiu atât de ascunsă, dură şi chiar perfidă”, spune ea.

Între iubire şi proiecte

Se împarte în acest moment între Italia şi România, dar Cristina nu s-a gândit să se mute înapoi în ţară. Spune că nu este pe lista priorităţilor ei şi „oricum, mă împart între ţări”.

I-ar plăcea totuşi să joace într-un proiect de film românesc, „să vedem dacă se va concretiza”. Întrebată dacă vrea să prezinte o emisiune de divertisment, Cristina a spus că nu ştie. „Habar nu am. Nu cred că mi se potriveşte aşa ceva. Sunt multe alte persoane în măsură să o facă. Eu vreau să joc şi să am o viaţă frumoasă şi boemă, departe de ziarele de scandal. Dacă mi s-ar propune să prezint un festival de artă… m-aş mai gândi”.

Deocamdată Cristina trăieşte o poveste de dragoste cu iubitul ei, James, şi visează la vacanţa de vară, când îşi doreşte „să fac surf şi scufundări… restul e tăcere….”. Cât despre nuntă, deocamdată nu e în program aşa ceva. „Când acest eveniment va avea loc nu o să îl trâmbiţez, pentru că mi se pare foarte personal. Pot să vă spun că James este un tip interesant şi foarte special… un surfer al valurilor vieţii…”, încheie Cristina.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton