; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit si rose

Kit Harrington și Rose Leslie, probleme în căsnicie. Ea nu i-a mai vorbit trei zile

06 February 2019

Deși nu a trecut nici un an de când au făcut marele pas, Kit Harrington și Rose Leslie deja par să aibă probleme în căsnicie. Iar neînțelegerilor lor au la bază ultimul sezon din serialul „Game of Thrones'. 

Kit și Rose s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale celebrului serial și după puțin timp au început o relație și în viața reală. În 2018, ei s-au căsătorit într-un castel din Scoția, proprietate ce îi aparține familiei lui Leslie. De curând, Harrington a povestit la un post de radio britanic că a avut probleme în căsnicie după ce i-a povestit lui Rose cum se termină ultimul sezon din „Game of Thrones'. 

Rose Leslie, dezamăgită de finalul serialului 

Rose a fost atât de dezamăgită de finalul serialului, încât nu a mai vorbit cu soțul său timp de trei zile. Mare fan al „Game of Thrones', Leslie nu a rezistat tentației și l-a întrebat pe Harrington cum se termină serialul. Kit i-a făcut pe plac, însă rezultatul a fost unul neașteptat – soția sa s-a supărat foarte tare.

Atât Rose Leslie cât și Kit Harrington au făcut parte din distribuția serialului fenomen. Ea a apărut în 17 episoade, în sezoanele 2, 3 și 4, când a interpretat-o pe Ygritte, în timp ce el îl joacă pe Jon Snow. Finalul serialului „Game of Thrones' va fi difuzat în luna aprilie a acestui an. După încheierea filmărilor, Kit Harrington a decis să este timpul să își facă o schimbare radicală de look. Astfel, el s-a tuns și și-a lăsat mustață. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare