; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit Harington şi Rose Leslie, actorii din „Urzeala Tronurilor“, se vor căsători

Kit Harington şi Rose Leslie, actorii din „Urzeala Tronurilor“, se vor căsători

21 July 2017

Starul serialului „Game of Thrones' a făcut pasul cel mare în relația sa cu Rose Leslie (30) și a cerut-o în căsătorie, informează Dailymail.

Potrivit unor surse citate de tabloidul american Life&Style, Kit Harington (30) a plănuit totul în amănunt:

„Kit i-a pregătit recent o cină romantică iubitei sale Rose și a cerut-o în căsătorie. Ea a izbucnit în lacrimi și a spus imediat „da'!', a declarat sursa.

Reprezentanții actorului nu au confirmat încă aceste informații, însă aceleași surse susțin că cei doi au o relație grozavă și că deja își planifică nunta:

„Rose își dorește ca nunta să aibă loc în Scoția, acolo unde a crescut. Va fi o nuntă tradițională, atipică actorilor de la Hollywood.'

Kit Harington a vorbit despre relația cu Rose în cadrul unui interviu oferit la premiera sezonului șapte „Game of Thrones'.

„Cred că este un lucru cu adevărat special faptul că ne-am întâlnit pe platourile de filmare al acestui serial și că au trecut deja șapte ani. Sunt privilegiat.', a declarat actorul.

Vedetele din serialul „Urzeala tronurilor', în care interpretau, cu câteva sezoane în urmă, două personaje lovite de săgeata lui Cupidon, Jon Snow și Ygritte, locuiesc deja împreună. Aceste detalii au fost dezvăluite chiar de Kit Harington la începutul lunii iunie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare