; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Olivier Awards With Mastercard   Red Carpet Arrivals

Kit Harington şi Rose Leslie, actorii din „Urzeala tronurilor”, au anunțat data nunții

28 May 2018

Dacă până astăzi nunta actorilor Kit Harington și a lui Rose Leslie era un mister total, cei doi s-au decis să anunțe când va avea loc unul din cele mai importante evenimente din viața lor, nunta.

 

Actorii cunoscuți din serialul „Urzeala tronurilor'/„Game of Thrones' se vor căsători luna viitoare în Scoția. Potrivit E!News nunta celor doi va avea loc pe 23 iunie, așa cum este specificat în Oficiul de stare civilă din Huntly, o localitate din comitatul Aberdeenshire.

Invitațiile de nuntă au fost deja trimise și, surprinzător sau nu, acestea sunt inspirate de serialul „Urzeala tronurilor'.

Cei doi și-au anunțat logodna în luna septembrie a anului trecut prin intermediul unui anunț oficial publicat în „The Times'.

Kit Harington și Rose Leslie s-au întâlnit pe platourile de filmare din Islanda ale sezonului al doilea din „Urzeala tronurilor', unde nici munca și nici frigul nu i-au împiedicat să se îndrăgostească. Zvonurile că sunt împreună au tot umblat prin tabloide, dar cei doi au fost foarte discreți în privința vieții personale.

Într-un interviu acordat pentru „Vogue', actorul Kit Harington dezvăluia că i-a fost foarte uşor să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire a lui despre filmările de la „Game of Thrones' este chiar momentul în care a cunoscut-o pe viitoarea lui parteneră de viaţă, în Islanda, în anul 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare