; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit Harington

Kit Harington s-a tuns! De ce se tem fanii „Urzelii tronurilor”?

09 January 2015

Actorul britanic Kit Harington (28 de ani) şi-a scurtat părul, scrie huffingtonpost.com, dând naştere la speculaţii intense privind soarta personajului său în serialul HBO „Urzeala tronurilor'.

Kit Harington

Actorul îl interpretează în producţia TV pe Jon Snow, unul dintre personajele preferate ale fanilor şi – având în vedere că i se interzice prin contract să-şi tundă părul – noul look al brunetului (afişat la premiera britanică a noului său film, „Testament of Youth') a ridicat destule spâncene.

Finalul celei mai recente cărţi din seria „Cântec de gheaţă şi foc' (adaptată în seria a cincea a producţiei HBO, ale cărei filmări s-au terminat) este hotărâtor pentru Snow, care e înjunghiat de mai multe ori şi este în mare pericol.

În ciuda speculaţiilor hirsute, Harington este unul dintre actorii care şi-au renegociat contractele cu HBO pentru sezoanele 6 şi 7.

Al cincilea sezon al serialului “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va avea premiera pe micile ecrane americane pe 12 aprilie, a anunţat televiziunea HBO, citată de people.com.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare