; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit Harrington, Jon Snow

Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare din cauza problemelor cauzate de stres și alcool

29 May 2019

Potrivit Page Six, Kit Harington, actorul care interpretează rolul lui Jon Snow în serialul „Game of Thrones' s-a internat într-un centru de reabilitare de lux din cauza stresului și al alcoolului, acesta fiind foarte afectat de finalul serialului care i-a adus faima.

 

Kit Harington s-a internat la centrul Connecticut health retreat Privé-Swiss pentru aproape o lună, ajungând înainte cu câteva săptămâni de difuzarea episodului final. Se pare că acesta a mers la terapie, a practicat meditația, învățând noi tehnici prin care se poate lupta cu emoțiile negative și stresul.

Conform aceleiași surse, soția lui, Rose Leslie, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare „Game of Thrones', i-a fost mereu alături, sprijinindu-l mereu.

Un prieten a declarat pentru aceeași publicație că finalul „Game of Thrones' l-a afectat puternic pe Kit. „El a realizat că asta ‘asta a fost – acesta este sfârșitul, a fost ceva la care ei toți au lucrat atât de mult în ultimii ani. A avut un moment, acum ce se va întâmpla? El s-a aflat în clinică pentru stres, epuizare și totodată și pentru consumul de alcool'.

Un reprezentat al lui Kit Harington a declarat pentru Page Six că actorul „a decis să folosească pauza din programul lui drept o oportunitate de a petrece timp la un centru wellness pentru a lucra la câteva probleme personale.'

În această perioadă el a avut voie să părăsească centrul și a fost văzut la o sală de fitness și la diferite librării. „Kit arată foarte bine și chiar pare să se concentreze asupra sănătății sale', a declarat un locuitor.

După finalul „Game of Thrones' a fost difuzat și un documentar cu imagini din culise. În „The Last Watch', Kit este surprins în lacrimi, vizibil șocat, după ce află că Daeneys (Emilia Clarke) va fi ucisă de către Jon (Kit Harington).

Actorul a vorbit și în trecut despre dificultățile pe care le-a avut după ce a devenit un star internațional, recunoscând și el că a căutat ajutor specializat. El a declarat recent pentru Variety că cel mai „întunecat' punct a fost pentru el faptul că a devenit un personaj atât de important după ce Jon a murit și apoi a înviat în serial. Kit a avut nevoie de timp pentru a se obișnui cu noul său statut.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare