Homepage  / Seriale / Vedete străine

Kit Harington revine la HBO. Actorul joacă în Lumea financiară, sezonul 3

Kit Harington revine la HBO. Actorul joacă în Lumea financiară, sezonul 3

de Roxana Mirea,

Kit Harington este pe cale să cucerească „Lumea financiară”, deoarece actorul s-a alăturat distribuției celui de-al treilea sezon al serialului HBO. Iată ce rol va interpreta actorul din „Game of Thrones” în serialul „Industry”.

Kit Harington joacă în sezonul 3 din Lumea financiară

Kit Harington se întoarce la HBO, dar nu în rolul lui Jon Snow din „Game of Thrones”. Actorul a fost distribuit în sezonul 3 al serialului „Lumea financiară” / „Industry”, o dramă centrată pe tineri bancheri și comercianți care își croiesc un drum în lumea dură a celei mai importante bănci de investiții din Londra. Kit Harington îl va interpreta pe Henry Muck, directorul executiv al unei companii axate pe dezvoltarea unei tehnologii capabile să funcționeze cu energie verde. Compania este încă un secret bine păstrat în lumea serialului, Muck urmând să facă o lansare surpriză menită să schimbe dinamica puterii în serial.

Producția urmează să înceapă luna aceasta. Serialul „Lumea financiară” este difuzat și la noi pe HBO Max.

Printre proiectele recente ale lui Harington se numără serialele „Extrapolations” și „Modern Love” și filmele „Eternals” și „Baby Ruby”. Vara trecută s-a raportat că Harington a fost ales să își reia rolul din „Urzeala tronurilor”, într-un serial sequel despre Jon Snow, aflat în curs de dezvoltare la HBO.

Serialul „Lumea financiară” este realizat de Mickey Down și Konrad Kay, iar scenaristul Joseph Charlton a dat de înțeles recent că sezonul 3 va fi „mai mare” într-un mod pe care „publicul îl va găsi surprinzător”.

Despre ce este vorba în serialul HBO Lumea financiară

Show-ul nu se repetă doar pe sine. Merge în locuri noi și cred că vede încurcătura dintre finanțe și sectoarele din alte părți ale lumii și politică într-un mod care cred că este cu adevărat nou și interesant”, a declarat Charlton pentru Digital Spy. „Cadrul se lărgește și începi să vezi șefii de deasupra acelor oameni, apoi șefii șefilor acelor șefi și apoi cum se încadrează o mare bancă de investiții în ierarhia societății într-un sens mai larg de atât.”

Când a avut premiera în 2020, serialul „Industry” s-a axat pe un grup de tineri absolvenți care concurau pentru posturi permanente la Pierpoint & Co. Concurenții în cauză au fost interpretați de Marisa Abela, Priyanga Buford, Mark Dexter și Myha’la Herrold. Yasmin, personajul principal interpretat de Abela, vorbește fluent mai multe limbi străine, iar trecutul său bogat ar fi trebuit să o plaseze într-o poziție perfectă pentru a intra în slujba visurilor sale. Cu toate acestea, Yasmin va afla curând că intră într-un domeniu mult mai competitiv decât se aștepta inițial, ceea ce o va face să întâlnească tineri la fel de dornici ca și ea de acest job.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton