; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit harrington

Kit Harington, rănit grav la filmările episodului final din „Urzeala tronurilor”

18 April 2019
În timp ce fanii „Urzeala tronurilor' se pregătesc pentru finalul serialului și se bucură de noile episoade, actorul Kit Harington a dezvăluit ce i s-a întâmplat în timp ce filma o scenă importantă.
 

Într-un video din culisele producției, postat de HBO, actorul de 32 de ani – care îl interpretează pe Jon Snow –  descrie momentul în care filma o scenă cu dragoni și organele sale intime au fost prinse într-un mecanism ca o menghină.

Actorul filma pentru ultimul episod și era călare pe un mecanism care imită unul din dragoni, când acesta a făcut o mișcare violentă.

'Dragonul s-a răsucit brusc și testiculul meu a fost prins, nu am avut timp să strig 'Stop!' și am fost învârtit în aer. Mi-a trecut atunci prin cap: 'O să mor aici, atârnând de testicule, la propriu'.

Ulterior, cel care îi dă viață lui Jon Snow a adăugat: 'Îmi pare rău. Am dezvăluit prea mult, probabil'.

În cel de-al optulea sezon, Daenerys Targaryen, interpretată de Emilia Clarke, îl învață pe Jon Snow să stăpânească dragonii, folosind pentru asta un dragon mecanic.

Între timp, Kit Harington a dezvăluit că a fost copleșit de emoții în momentul în care a filmat scenele de final. Acesta a declarat pentru Esquire Magazine:

„Când s-a strigat 'Asta e tot!', am avut o cădere psihică. Nu a fost vorba de Jon, ci despre faptul că regretam că nu voi mai putea face parte din această lume, să fiu cu aceștia oameni – tot ce presupunea acest serial'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare