Homepage  / Vedete străine

Kit Harington a primit un diagnostic crunt. Starul din „Urzeala tronurilor” a făcut dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

Kit Harington a primit un diagnostic crunt. Starul din „Urzeala tronurilor” a făcut dezvăluiri despre problemele sale de sănătate
21

de Cătălina Matei,

De aproape patru ani, Kit Harington este un căsătorit, are doi copii și o carieră în plină dezvoltare. Însă lucrurile nu sunt atât de liniștite pe cât par din afară, căci actorul din „Urzeala tronurilor” a dezvăluit recent publicului o serie de probleme de sănătate mintală și alcoolism cu care s-a confruntat cu ceva timp în urmă.

Prezent într-un podcast, Kit Harington a povestit printre altele că timpul petrecut în lumina reflectoarelor a dus la o serie de probleme de sănătate mintală și alcoolism. Mai precis, cel care l-a interpretat pe John Snow în „Urzeala tronurilor” și pe care fanii speră să îl vadă într-un serial spin off produs de HBO, a dezvăluit că în timp ce se afla internat la dezalcoolizare, în 2019, a fost diagnosticat cu tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD).

Mi-am dat seama că viața mea depindea de asta. Din fericire, a fost locul potrivit la momentul potrivit. Am reușit să îmi făuresc o nouă viață din acel moment”, a dezvăluit actorul în cadrul podcastului Hidden 20%, citat de cei de NYPost.

Kit Harington a mai spus că  „a intrat beat la dezintoxicare, s-a dezmeticit acolo”, adăugând, de asemenea, că a fost internat în două clinici de dezalcoolizare. Conform spuselor sale, în timp ce se afla internat în cea de-a doua clinică a fost diagnosticat cu ADHD.

ADHD este o tulburare care provoacă probleme de concentrare și un comportament impulsiv.

Tot în același podcast, actorul a mai spus că, în prezent, este „treaz” și „prezent”, concentrat pe a fi tatăl fiului său, în vârstă de 2 ani și al fiicei sale, în vârstă de 6 luni – cei doi copii pe care îi are împreună cu Rose Leslie, cea care i-a devenit soție în 2018.

16th Rome Film FestIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Se mai întoarce John Snow?

În timp ce HBO urmează să difuzeze cel de-al doilea seozn din „Casa Dragonului”, serialul prequel de la „Urzeala tronurilor”, planurile pentru seria cu John Snow, un spin-off bazat pe povestea personajului interpretat de Kit Harington, par a nu mai avea nicio continuare. Era unul dintre proiectele cele mai „savurate” de fanii celor Șapte Regate. Inclusiv actorul britanic, bântuit multă vreme de rol, era încântat să-și reia rolul. „În finalul serialului, îl găsim pe Jon Snow în închisoare, pregătindu-se să fie decapitat. E terminat. Faptul că e trimis în Nord este și cel mai mare cadou, și cel mai mare blestem. Se va întoarce în toate acele locuri, pline de amintiri, și va trăi gândindu-se cum a ucis-o pe Dany, cum i-a murit Ygritte în brațe. Va trăi cu toate aceste traume și asta, asta este interesant”, mărturisea Kit Harrington, preluat de nme.com.

„Game of Thrones” Season 8 (2019)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 21

Dar toată această dramă este încă departe de a se concretiza. Conform spunelor Francescăi Orsi, efa departamentului de seriale de la HBO, spin-off-ul centrat pe Jon Snow este încă în primele faze de dezvoltare: „Lucrăm cu autorii pentru a obține o potențială undă verde, dar în acest moment, nu, nu este cazul”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton