Homepage  / Vedete străine

Vedeta „Game of Thrones”, Kit Harington, mărturisiri dureroase despre viciul care i-a amenințat cariera și viața: „Mă uram”

Vedeta „Game of Thrones”, Kit Harington, mărturisiri dureroase despre viciul care i-a amenințat cariera și viața: „Mă uram”
16

de Cristina Țapu,

Kit Harington, cunoscut pentru rolul său ca Jon Snow în serialul de mare succes „Game of Thrones”, și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade ale vieții sale. Actorul a povestit despre viciul care a fost la un pas de a-i distruge cariera și viața!

Kit Harington, dezvăluiri despre viciul care i-a pus viața în pericol

Kit Harington are zeci de mii de fani în întreaga lume datorită modului în care a reușit să-l intepreteze pe Jon Snow în serialul Game of Thrones. Actorul are o carieră strălucită și o viață lipsită de griji, însă problemele nu l-au ocolit, după cum el însuși a povestit.

77th Golden Globe Awards – LA – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În anul 2019, Kit Harington a fost nevoit să se interneze într-o clinică specializată pe tratarea dependenței de alcool. În plus, starul ajunsese în pragul burn out-ului și era consumat de un stres căruia nu știa cum să-i mai facă față. Kit Harington a urmat un program special, a făcut terapie și în cele din urmă a reușit să-și învingă demonii. Actorul subliniază că familia pe care și-a întemeiat-o reprezintă motivul pentru care viciul său a rămas în trecut.

„Am fost atât de norocos că am renunțat la alcool înainte de a avea copii… pentru că, la un moment dat, mi se părea fizic și emoțional imposibil să nu mai beau”.

El a continuat: „Înainte de a înceta să mai beau, mă uitam în oglindă și îmi spuneam că sunt un nenorocit. Mă uram. Mă detestam literalmente, nu eram mândru de nimic din ce făcusem. Nu puteam fi mândru. Așa că faptul că sunt mândru că am devenit imun tentației de a consuma alcool este în sine un semn că sunt o persoană complet diferită”, a declarat Kit, potrivit Daily Mail.â

Kit Harington este căsătorit cu Rose Leslie, colega sa de platou

Kit și soția sa, Rose, ambii de 37 de ani, s-au căsătorit în Scoția în 2018 și au împreună un băiat de trei ani și o fetiță care a venit pe lume în iunie 2023. Actorul recunoaște că viața i s-a schimbat radical de când a devenit tată și recunoaște că înainte de apariția copiilor era mult mai egoist.

„Spun asta din dragoste pentru mine – sunt destul de egocentric. Cred că sunt o persoană generoasă și iubitoare, de asemenea. Când ai copii, însă, pur și simplu nu poți fi egocentric. Ei te lipsesc de asta. Și asta este un dar uimitor. Copiii sunt, în cele din urmă, complet egocentrici. Nu se gândesc la nimeni altcineva decât la ei înșiși”, a declarat starul serialului Game of Thrones.

Game of Thrones s-a bucurat de succes fantastic la nivel global

Game of Thrones”, seria TV inspirată din seria de romane „A Song of Ice and Fire” scrisă de George R.R. Martin, a devenit rapid un fenomen cultural global. Difuzată între 2011 și 2019, seria a captat atenția publicului printr-o poveste complexă, personaje memorabile și o lume ficțională bogată, Westeros. „Game of Thrones” nu este doar o poveste despre lupta pentru putere, ci și o meditație profundă asupra naturii umane, a moralității și a haosului pe care îl poate aduce ambiția necontrolată.

Temele recurente ale trădării și ale alianțelor schimbătoare arată cât de fragilă este puterea în Westeros. Chiar și cei mai puternici jucători pot cădea în dizgrație într-o clipă, iar nimeni nu este în siguranță. Aceste răsturnări de situație creează o tensiune constantă și un sentiment de imprevizibilitate care au ținut publicul cu sufletul la gură sezon după sezon.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton