; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit Harington

Kit Harington față în față cu încălzirea globală: „Winter is NOT coming”!

05 July 2017

Dacă iarna a ajuns, în sfârșit!, în sezonul șapte al serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', producătorilor le-a fost destul de greu să găsească ceva zăpadă pentru filmări.

Întorși în Islanda pentru filmări, Kit Harington și restul bandei supraviețuitoare din „Urzeala tronurilor' au constat cu proprii lor ochi efectele încălzirii globale. Într-un interviu pentru „Time', Kit Harington povestește:

„Ne-am dus în Islanda pentru că aveam nevoie de zăpadă, pentru că în serial venise iarna. În final, aveam nevoie de zăpadă, dar în lumea noastră reală, iarna nu mai există! Este o paralelă ciudată, un fel de opoziție între ficțiune și realitate…'.

În continuare, Harington explică faptul că din momentul în care a ajuns acolo, a putut vedea că „ghețarul pe care am filmat împreună cu Rose [Leslie], cu numai patru ani în urmă, era evident mai mic. Se vedea clar, cu ochiul liber. Am putut constata schimbările climatice și încălzirea climei cu proprii mei ochi. Și, credeți-mă, e îngrozitor!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare