; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kirstie Alley şi-a pierdut, din nou, silueta

22 November 2011

După ce a uimit mapamondul cu silueta ei, datorită faptului că a reuşit să dea jos 45 de kilograme, Kirstie Alley a reînceput să se îngraşe, lucru demonstrat de ultimele ei apariţii în paginile revistelor de peste Ocean.

Actriţa din „Uite cine vorbeşte' s-a îngrăşat, în timp record, ar spune unii,12 kilograme, scrie National Enquirer. De vină, spun jurnaliştii americani, ar fi o călătorie pe care Alley a făcut-o în Paris.

„Kirstie a luat din nou în greutate încă din august, din cauză că a început să mănânce obişnuitele ei feluri de mâncare: hamburgeri, cartofi prăjiţi şi mâncare chinezească', a spus o sursă.

„Atunci când a pus piciorul pe meleagurile franţuzeşti a simţit că se poate dezlănţui şi răsfăţa. Aşa că s-a îngrăşat 12 kilograme în doar 9 săptămâni', a completat sursa.

Are şanse mari să revină la 100 de kilograme

În Paris, actriţa îşi începea ziua cu un desert savuros şi înfuleca lucruri pline de calorii pe tot parcursul zilei. „Erau zile când aduna mai mult de 4500 de calorii deodată', conform persoanei întrebate de jurnaliştii americani.

În urmă cu doar o lună, Kirstie Alley spunea, via Twitter, că s-a îngrăşat astfel încât arată ca o „gravidă în trei luni'.

În perioada ei de „glorie, actriţa de 60 de ani cântărea aproximativ 104 kilograme, lucru contestat de apropiaţii ei, care credeau că este vorba de mult mai multe kilograme. Acum, apropiaţii actriţei spun că nu ar fi de mirare ca, în câteva luni, Kirstie Alley să revină la greutatea iniţială.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare