; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kirstie Alley a slăbit dansând

07 June 2011

După ce a participat la emisiunea „Dancing with the stars' (varianta americană a binecunoscutului format „Dansez pentru tine') – unde a ocupat locul al 2-lea – și a reușit să dea jos mai multe kilograme, Kirstie Alley arată mult mai tânără.

Actrița în vârstă de 60 de ani a etalat zilele trecute în centrul New York-ului o ținută destul de excentrică față de ce purta de obicei, scrie dailymail. Kirstie Alley s-a plimbat prin oraș îmbrăcată într-o jachetă neagră de piele.

Deși nu se putea spune că purta cea mai reușită culoare din lume (vorbim despre o bluză de un violet puternic), actrița poate primi puncte bonus pentru fizicul pe care îl etala. Kirstie și-a acoperit picioarele cu o pereche de colanți și și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi negri cu toc.

Kirstie Alley își recunoaște slăbiciunile

Se pare că dansul a ajutat-o pe Kirstie să se poată mândri din nou cu formele ei sexy. Unele surse spun chiar că ea ar fi slăbit mai mult de 20 de kilograme în timpul filmărilor pentru emisiunea „Dancing with the stars'. În urmă cu un an, actrița cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 130 de kilograme.

Cu toate astea, dansul nu a fost singurul mod prin care a reușit să scape de kilogramele în plus. Într-un interviu recent, Alley a recunoscut că are un apetit însemnat pentru sex, și chiar a precizat că se așteaptă să îi ocupe cel puțin două ore în fiecare zi.

„N-am avut un iubit serios în ultimii zece ani- un iubit serios. Au fost cei mai buni ani din viața mea. Am avut parte de foarte multă libertate', a povestit Kirstie Alley în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare