; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kirstey Alley vrea cu disperare un iubit

22 March 2011

kirstey alley vrea neapărat un iubitLa 110 kilograme (după luni de diete), nu e de mirare că actriţa Kirstey Alley este singură, indiferent cât de celebră şi bogată ar fi! Actriţa din „Uite cine vorbeşte' este însă disperată de statutul de femeie singură şi ar face orice pentru a-şi găsi un partener de viaţă, scrie „National Enquirer'. Inclusiv să participe la un dating reality-show.

Alley a mărturisit nu demult că nu a mai avut un iubit de un deceniu, însă situaţia pare a deveni apăsătoare: actriţa se teme că va rămâne singură după ce copiii ei adolescenţi vor părăsi cuibul, aşa că e decisă să-şi găsească alesul. Şi nu unul oarecare, ci „un bărbat bogat şi chipeş', mărtusiesc apropiaţii acesteia pentru tabloidul american „National Enquirer'.

Vârsta (60 de ani) şi kilogramele (peste 110) nu par a fi obstacole pentru ambiţioasa Alley: aceasta cântăreşte serios posibilitatea de a participa la o cunoscută emisiune de „lipeli' americană, „Millionaire Matchmaker'.

„Kirstey vrea ca partenerul ei să fie un bărbat cunoscut şi cu mulţi bani', însă e conştientă că greutatea sa ar putea complica realizarea visului ei. La începutul anului, actriţa depăşea suta de kilograme, iar acum o lună îi cerea disperată ajutorul prietenei Kelly Preston, ca să o impulsioneze să slăbească. Acum pare să fi găsit motivaţia ideală: un iubit.

Ce ar trebui să ştie doritorii? Că, în materie de bărbaţi, preferaţii declaraţi ai starului hollywoodian sunt: Johnny Depp, Jamie Foxx, Gerard Butler, Jude Law şi Ewan McGregor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare