; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sweden Lars Von Trier Melancholia

Kirsten Dunst îi ia apărarea lui Lars Von Trier

23 December 2014

Foarte controversatul regizor Lars Von Trier a mărturisit recent că majoritatea filmelor sale le-a realizat sub influența drogurilor și a alcoolului și acum, de când e la dezintoxicare, este foarte neliniștit, pentru că, fără „stimulente', nu va mai fi capabil să facă decât niște filme „foarte proaste'. Dar două actrițe i-au sărit în apărare: Kirsten Dunst și Chloe Sevigny.

Sweden Lars Von Trier Melancholia

În timpul unui eveniment Coach cele două și-au declarat susținerea pentru regizorul danez. „Pentru un rol bun, eu aș juca fără nicio strângere de inimă cu el', a declarat Dunst în timp ce Sevigny i-a luat apărarea lui Lars Von Trier : „Este un provocator, un comedian. Oamenii îi i-au munca prea în serios'.

Kirsten Dunst nu și-a ascuns niciodată susținerea pentru Lars Von Trier chiar și după declarațiile pronaziste pe care cineastul le-a făcut la Festivalul de la Cannes în 2011. Actrița premiată pentru rolul din „Melancholia' i-a găsit scuze regizorului: „Câteodată, Lars spune lucruri stupide, dar nu m-am simțit niciodată jignită. Cred că ceea a spus la Cannes a fost interpretat greșit. El nu încerca decât să facă o glumă, dar nu a avut publicul potrivit. Nu vorbește bine engleza, trăiește în Danemarca, au fost greșeli de traducere în timpul conferinței de presă. Bineînțeles, și eu am fost supărată, dar la sfârșitul zilei, era tot prietenul meu și îl voi iubi întotdeauna pe Lars'.

Astăzi, Lars Von Trier poate conta pe prietenia lui Kirsten Dunst și pe cea a lui Chloe Sevigny (care a jucat în „Dogville') care este și ea alături de regizor: „Nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată bând. Poate unul sau două pahare la prânz, dar în primul rând este un regizor foarte bun', a declarat Chloe Sevigny pentru Hollywood Reporter.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare