; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kirsten Dunst are un nou iubit și se laudă cu el!

26 January 2012

Actrița nu s-a sfiit deloc să-și arate sentimentele în fața unui public numeros, prezent la Festivalul de Film Sundance. Kirsten Dunst și noul iubit Garrett Hedlund s-au sărutat și s-au luat în brațe în timpul unei cine organizată în onoarea noului film al actriței, „The Bachelorette', scrie People.com.

Conform unei persoane prezente la petrecere, cei doi tineri iubiți au întârziat să își facă apariția.

„Kirsten și Garrett sunt împreună încă de la Sărbători. Ei s-au împrietenit pe platoul de filmare de la „On the Road', și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Au petrecut împreună Crăciunul și el are sentimente puternice pentru Kirsten', a spus o sursă citată de revista americană.

La sfârșitul anului trecut, Kirsten Dunst lăsa să se înțeleagă că se teme să nu rămână fată bătrână.

„Până să faci un copil, mai întâi îţi cauţi partenerul. Iar tipii parcă suferă de sindromul Peter Pan. Au 35 de ani şi se poartă ca la 25. Asta mă sperie pe măsură ce mă îndrept spre vârsta de 30 de ani – că nu voi găsi pe cineva cu care să am copii', se plângea actriţa.

Kirsten Dunst a mai fost implicată în relaţii cu actorii Jake Gyllenhaal (30 de ani), Tobey Maguire (36 de ani) şi rockerul Johnny Borrell (31 de ani).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare