Homepage  / Vedete româneşti

Kira Hagi, prima apariție publică alături de iubit. Fiica lui Gheorghe Hagi, gesturi tandre în tribuna meciului România-Olanda

Kira Hagi, prima apariție publică alături de iubit. Fiica lui Gheorghe Hagi, gesturi tandre în tribuna meciului România-Olanda
12

de Cristina Țapu,

Kira Hagi s-a aflat în tribună la meciul dintre echipa națională a României și cea a Olandei. Fiica cea mare a lui Gheorghe Hagi a oferit imagini inedite întrucât a fost însoțită la meci de iubitul său, iar gesturile de afecțiune nu au lipsit.

Kira Hagi a participat la meciul fratelui său însoțită de iubit

Deși vorbește mereu deschis despre viața ei profesională, Kira Hagi (28 de ani) a fost întotdeauna foarte discretă în privința vieții personale. Totuși, recent, Kira Hagi a surprins pe toată lumea. Fiica lui Gică Hagi nu putea rata meciul România – Olanda de la EURO 2024, unde tricolorii au pierdut, din păcate, cu 3 – 0. Înainte de începerea meciului, Kira Hagi a oferit momente inedite, conform Gazetei Sporturilor.

Tânăra actriță și pictoriță a stat în brațele iubitului ei, iar acesta a sărutat-o pe obraz. Nu au ținut cont de privirile celor din jur, deși la un scaun distanță se aflau mama ei și soția fratelui său, Ianis. Aceasta a fost prima apariție publică a Kirei Hagi alături de cel care a cucerit-o.

kira-hagi-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

Kira Hagi are o carieră de succes la 28 de ani

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. La finalul lunii octombrie 2022, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia Rădăcini”. Aceasta s-a adăugat celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021). 

În serialul Lia”, de la Antena 1, Kira Hagi a interpretat-o pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice. Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorieFaptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație. Și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte.

Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă. Și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, povestea Kira Hagi, despre rolul său din serial.

Sursă foto: Gazeta Sporturilor – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton