Homepage  / Vedete româneşti

Kira Hagi a fost cerută în căsătorie! S-a aflat cine este viitorul ei soț

Kira Hagi a fost cerută în căsătorie! S-a aflat cine este viitorul ei soț
12

de Roxana Mirea,

Kira Hagi a fost cerută în căsătorie! Fiica lui Gică Hagi și iubitul ei au petrecut câteva zile de vacanță la Salonic. Acolo, actrița a primit inelul de logodnă și se pregătește să-i jure iubire eternă partenerului ei. Iată cine este iubitul fiicei lui Gică Hagi.  

Kira Hagi a fost cerută în căsătorie 

Kira Hagi și iubitul ei au petrecut câteva zile de vacanță la Salonic. Acolo, Thomas Ferfelis, cel care i-a furat inima fiicei lui Gică Hagi, a ceru-o în căsătorie pe iubita lui. Așadar, Kira s-a întors în București din vacanță, joi, 8 august 2024, cu inelul de logodnă pe deget. 

Thomas Ferfelis este manager la Cernica Events, un local de lux de pe malul lacului cu același nume. Părinții lui Thomas sunt oameni de afaceri importanți, deținători ai holdingului Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul. Aceștia s-au stabilit cu mulți ani în urmă în România, potrivit libertatea.ro.  

Thomas Ferfelis și Kira Hagi au aceeași vârstă și se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest. Ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit. Conform contului său de LinkedIn, Thomas a absolvit în 2019 patru ani de studii de business la faimoasa University of Southampton, din Marea Britanie. 

kira-hagi-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Kira Hagi, apariție publică rară cu iubitul ei

Deși vorbește mereu deschis despre viața ei profesională, Kira Hagi (28 de ani) a fost întotdeauna foarte discretă în privința vieții personale. Fiica lui Gică Hagi nu putea rata meciul România – Olanda de la EURO 2024, unde tricolorii au pierdut, din păcate, cu 3 – 0. Înainte de începerea meciului, Kira Hagi a oferit momente inedite, conform Gazetei Sporturilor.

Tânăra actriță și pictoriță a stat în brațele iubitului ei, iar acesta a sărutat-o pe obraz. Nu au ținut cont de privirile celor din jur, deși la un scaun distanță se aflau mama ei și soția fratelui său, Ianis. Aceasta a fost prima apariție publică a Kirei Hagi alături de cel care a cucerit-o.

Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton