; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kimberly Dos Ramos si Rafael Amaya

Kimberly Dos Ramos și Rafael Amaya își feresc relația de ochii curioșilor

05 February 2016

Kimberly Dos Ramos și Rafael Amaya trăiesc o poveste de dragoste de la sfârșitul anului trecut, însă nu vor să declare prea multe pe marginea acestui subiect.

Kimberly Dos Ramos si Rafael Amaya

Kimberly, care este cu 15 ani mai tânără decât Rafael, a zis că, momentan, ei se înțeleg de minune. „Eu sunt foarte bine aşa, sunt fericită, vom vedea cum ne va fi de acum înainte', a zis actriţa pe care aţi văzut-o, la Acasă, în „Ţinutul răzbunării'.

Conform tvynovelas.com/mx, Rafael a prezentat-o deja pe Kimberly părinţilor săi, însă nu vrea să vorbească despre noua sa relaţie, mai ales că, în ultimele luni, a fost implicat într-un scandal. Actorul ar fi ajuns la spital din cauza unei supradoze de droguri şi ar fi îngreunat filmările la narco-novela „El señor de los cielos'.

rafael pe coperta

Rafael apare pe coperta ultimului număr al revistei mexicane „Quien', în care dă detalii legate de zvonurile că ar avea probleme cu drogurile, dar şi despre fosta sa logodnică, Angélica Celaya, de care s-a despărţit anul trecut şi despre care s-a scris că i-ar fi fost infidelă.

În prezent, Rafael (38 de ani) continuă să filmeze pentru sezonul al patrulea al producţiei „El señor de los cielos', care se va termina în SUA, pe 25 aprilie, iar Kimberly (23 de ani) joacă în telenovela „¿Quién es quién?', alături de Eugenio Siller şi Danna Paola.

Rafael şi Kimberly s-au cunoscut la o petrecere dată de compania Telemundo la care lucrează amândoi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare