Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian va fi protagonista și producătoarea unui serial documentar despre Elizabeth Taylor. Primele detalii despre proiect

Kim Kardashian va fi protagonista și producătoarea unui serial documentar despre Elizabeth Taylor. Primele detalii despre proiect
4

de Andreea Hentea,

Kim Kardashian se implică substanțial, ca vedetă și producător executiv, în realizarea viitorului serial „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar”. Producția va detalia arta actoricească a legendarei actrițe, dar și multe aspecte insolite ale personalității acesteia.

Comandat de BBC, serialul documentar în trei părți cu titlul de lucru „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” va fi realizat de casa de producție Passion Pictures, premiată cu un Oscar pentru documentarul „În căutarea lui Sugar Man” / „Searching for Sugar Man” (2012) și realizatoare a recentului hit de la Sundance „Super/Man: The Christopher Reeve Story”, scrie variety.com.

Producția „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” ne va oferi o analiză profundă a artei actoricești a nemuritoarei Elizabeth Taylor, care i-a hipnotizat pe cinefilii din toată lumea. Serialul va arăta, de asemenea, modul în care superba actriță a schimbat decisiv relația dintre public și vedete de cinema, reinventând natura celebrității la Hollywood, devenind apoi femeie de afaceri influentă, activistă și apărătoare a mai multor cauze. Compania Fremantle va distribui viitorul serial documentar la nivel internațional.

Kim KardashianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Serialul va oferi „accesul privilegiat la cei care au cunoscut-o cel mai bine, inclusiv membri ai familiei lui Elizabeth Taylor, prieteni și colegi pe care i-a avut de-a lungul carierei sale strălucitoare și va arăta nu doar o personalitate care a transformat Hollywoodul, ci și evoluția ei spre statutul de supervedetă, pe măsură ce a trecut de la stadiul de copil-vedetă la actrița cea mai bine plătită din lume. De prea mult timp povestea lui Elizabeth Taylor a fost spusă ca o telenovelă, speculând cele opt căsătorii, diamantele sau dependențele ei. Acest nou serial îi va oferi lui Elizabeth Taylor semnificația pe care o merită din plin, în toate ipostazele ei”, a scris și marieclaire.com despre viitoarea producție.

Kim Kardashian i-a luat ultimul interviu lui Elizabeth Taylor

Serialul se va baza pe casete audio, interviuri și filmări de televiziune inedite, intercalate cu video-clipuri din arhiva personală a actriței. „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” va include și dialogul acesteia cu Kim Kardashian, „care a susținut ultimul interviu cu ea înainte de a muri” (Elizabeth Taylor a murit în 2011, la 79 de ani).
„Elizabeth Taylor a fost o adevărată luptătoare, fără regrete. Ea este dovada că poți continua să evoluezi, să te schimbi și să traversezi diferite capitole din viața ta și cea care ne-a deschis calea tuturor celor care am venit după ea”, a spus Kim Kardashian, care a susținut ultimul interviu cu vedeta înainte de a muri.

Alături de Kim Kardashian, serialul documentar va include apariții ca Joan Collins, care a concurat cu Liz Taylor pentru rolul Cleopatrei, Margaret O’Brien, care i-a fost colegă de școală actriței, Carole Bayer Sager, prietena sa apropiată, sau controversatul dr. Anthony Fauci, care a lucrat alături de Elizabeth Taylor în campaniile de luptă împotriva SIDA. Kim Kardashian este și producător executiv al serialului.

Alistair Pegg, editor la BBC, a comentat: „Acest serial interesant promite o nouă înțelegere a lui Elizabeth Taylor – atât din punct de vedere al tehnicii și forței ei actoricești, cât și al capacității ei de a se reinventa”. La rândul său, Hamish Fergusson, director de creație și producător executiv la compania Passion Pictures, a declarat: „Elizabeth a dezvoltat și a definit, de-a lungul deceniilor, modul în care percepem vedetele și celebritate. Suntem foarte încântați să explorăm viața extraordinară și moștenirea durabilă a acestui talent unic și luminos”.

Serialul „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” va fi regizat de James House (care a semnat și documentarul „Thatcher: A Very British Revolution”).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton