Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian șochează cu noul look pe coperta CR Fashion Book. „E de nerecunoscut!”

Kim Kardashian șochează cu noul look pe coperta CR Fashion Book. „E de nerecunoscut!”
8

de Redactia Tvmania

Kim Kardashian a apărut pe coperta revistei „CR Fashion Book” și e atât de schimbată, încât dacă nu ți-ar spune cineva că este ea, nu ai avea cum să-ți dai seama. Cu o tunsoare pixie foarte scurtă, sprâncenele subțiri, machiată și îmbrăcată într-un stil care nu o caracterizează deloc, reușește să fie iar în atenția publicului. 

Dincolo de imaginile care ne prezintă o femeie altfel, și interviul oferit de Kim pentru publicația pe a cărei copertă a apărut este diferit de afirmațiile mai mult sau mai puțin frivole cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Bruneta în vârstă de 42 de ani a vorbit despre cum este ea ca mamă, a dezvăluit ce idoli are printre vedetele consacrate și cine este bărbatul celebru care i-a căzut cu tronc. 

Kim Kardashian, foto Hepta , AHSFXIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dacă nu e vreo surpriză faptul că le apreciază pe Elizabeth Taylor și pe Marylin Monroe, Kim a dezvăluit că adevărații ei idoli nu sunt niște personaje consacrate din lumea showbiz-ului, ci tot niște celebrități doar că… unele mai aproape de casa și de inima ei: surorile sale Khloe, Kourtney, Kendall și Kylie.

Kourtney știe întotdeauna ce vrea și nu renunță oricâte obstacole ar întâlni în cale. O respect atât de mult pentru asta. Atenția pentru detalii a lui Khloé este de neegalat și are cea mai mare inimă din lume. Kendall este un spirit liber și își trăiește viața atât de autentic. Ea prețuiește la maximum orice experiență trăită. Kylie este atât de generoasă, debordează de energie pozitivă și încearcă mereu să facă bine, să îi facă fericiți pe toți. cu energia ei și își dorește ca toată lumea să fie fericită”, a explicat Kardashian motivele datorită cărora, pentru ea, modele demne de urmat sunt chiar surorile ei. 

Kim Kardashian, pentru CR Fashion Week

Kim încearcă să arate că în spatele reflectoarelor, a aparatelor de fotografiat și a filtrelor de pe rețelele de socializare, e o femeie simplă, banală chiar, care la finalul zilei apreciază același lucru după care tânjesc toate mămicile: să-și știe copiii în pat ca să aibă liniște și niște timp pentru ea. Cu toate că recunoaște că nu peste mulți ani, când copiii vor fi mari, va privi cu dor în urmă, la momentele haotice de acum, când e haos și râsete și plânsete și gălăgie. 

Când vine vorba despre bărbatul celebru pentru care a făcut o pasiune Kim a oferit iarăsi un răspuns neașteptat. Nu e vreun actor sau cântăreț în vogă, cu vreun titlu de „bărbatul anului”, ci pasiunea ei secretă este pentru John F. Kennedy Jr., jurnalist și avocat american, fiul președintelui american John F. Kennedy.

Dincolo de fotografiile din  „CR Fashion Book” și interviul care încearcă să o creioneze drept o persoană simplă, cu o viață obișnuită, Kim Kardashian rămâne totuși vedeta sexy care ține jurnaliștii din zona tabloidă mereu în priză, care rareori are apariții care să treacă neobservate. Iar în ceea ce privește tunsoarea care-o face greu de recunoscut, până la urmă, totul este showbiz și PR. La finalul ședinței foto, nu a fost nevoie decât de câțiva pași simpli pentru a reveni la… normal: și-a dat jos peruca, și-a șters machiajul și Kim a redevenit Kim.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton