; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA   09 Feb 2020

Kim Kardashian și Kanye West stau în colțuri diferite ale casei ca să nu se certe nonstop pe timp de pandemie

11 May 2020

Aflați de săptămâni bune în carantină în propria locuință din Los Angeles, Kim Kardashian și Kanye West încearcă să se evite – vedeți, d-aia e bine să ai ditamai conacul! – ca să nu sară unul la gâtul celuilalt, scrie tabloidul britanic The Sun.

 

C-așa-i la izolare: unii se redescoperă și vor să se recăsătorească , alții ajung la despărțire. În cazul lui Kim și Kanye, părinții a patru copii mici, cei doi încearcă să stea în colțuri opuse ale casei pentru a evita scandalurile nesfârșite, pe fundalul tensiunii create de statul prelungit acasă, scrie The Sun. 

 

Potrivit surselor tabloidului, „Kim și Kanye se ceartă des și sar unul la gâtul celuilalt în carantină. Kim simte că o ia razna, ea era obișnuită să călătorească des. Plus că e vorba de multă vreme în care e singură cu copiii. Și e frustrată din cauza lui Kanye, care nu acordă la fel de multă atenție îndatoririlor familiale', scrie sursa citată.

 

Kim Kardashian (39 de ani), vedeta reality-show-ului „Keeping Up With the Kardashians', care se vede la noi la E!, e nemulțumită că soțul ei ar acorda mai mare atenție preocupărilor sale artistice decât celor patru copii ai lor, North (6 ani), Saint (4 ani), Chicago (2 ani) și Psalm (11 luni). Asta în timp ce Kim e exasperată de școala online și nu mai știe că să facă să-i distreze pe copii.

Până la urmă, scrie și Yahoo, Kanye i-a dus pe copii într-o excursie la ferma lor de 28 de milioane de dolari din Wyoming tocmai pentru a-i acorda un răgaz pentru ea soției sale. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare