; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în secret

05 May 2014

Rapperul Kanye West şi iubita sa, vedeta de televiziune Kim Kardashian, care s-au logodit anul trecut, în luna octombrie, au ales să se căsătorească civil, în secret, la sfârşitul săptămânii trecute, la Los Angeles.

Kim Kardashian si Kanye West

“Kim şi Kanye s-au căsătorit civil. Au obţinut permisul (de căsătorie, n.r.) în California, în urmă cu câteva zile”, a declarat o sursă pentru revista Life & Style, citată de femalefirst.co.uk.

Nunta propriu-zisă va avea loc pe 24 mai, la Paris. Cei 200 de invitaţi vor fi cazaţi la Hotelul Trianon Palace, din apropiere de Versailles.

“Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu pungi de cadouri cu sticle de şampanie Bollinger de 365 de euro bucata, produse cosmetice Creme de la Mer, suvenire handmade cu iniţialele lui Kim şi Kane brodate cu cristale Swarovski, parfumuri franţuzeşti şi vouchere în valoare de 180 de euro pentru şedinţe de SPA în incinta hotelului”, a spus aceeaşi sursă.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare