; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim kanye west

Kim Kardashian și Kanye West, mai rău ca niciodată! Ce decizii radicale au luat cei doi

11 March 2021

Chiar dacă presa internațională descria despărțirea lor ca fiind una „amiabilă' se pare că situația dintre Kanye West și Kim Kardashian nu este una chiar atât de bună.

Potrivit unor surse citate de PageSix, rapperul ar fi rupt orice fel de legătură cu Kim, chiar înainte ca aceasta să depună actele de divorț luna trecută. Decizia radicală a artistului l-a determinat să își schimbe toate numerele de telefon. Mai mult decât atât, înainte de depunerea actelor de divorț, Kanye a înștiințat-o pe Kim că de acum încolo îl poate contacta doar prin intermediul gărzilor lui de corp.

Cu toate acestea, în ciuda lipsei lor de comunicare, cei apropiați cuplului susțin că cei doi continuă să aibă grijă egală de copiii pe care îi au împreună.

Potrivit presei, Kanye își vizitează în mod regulat copiii în casa în care locuiesc alături de mama lor, în timp ce Kim este plecată – un acord pe care amândoi l-au convenit.

 

„Are încredere în el atunci când se află în jurul copiilor. Îi iubește foarte mult ', a susținut sursa. „Kim părăsește casa și apoi el vine și stă cu copiii. Au o armată de bone, astfel încât tranziția este ușoară pentru cei mici'.

 

Afirmațiile sursei se adeveresc cu cele publicate de revista People care detalia în urmă cu câteva săptămâni presupusa strategie făcută de Kanye și Kim pentru a-și crește copiii. Kanye i-a permis lui Kim să rămână cu proprietatea pe care o aveau în Hidden Hills, Los Angeles, pentru a nu deranja și mai mult copiii din punct de vedere emoțional.

Împărțirea bunurilor bănești a fost și ea ușoară, având în vedere că cei doi au semnat înainte de nuntă un contract prenupțial.

Kim a fost cea care a solicitat divorțul în formă legală, luna trecută, după aproape șapte ani de căsătorie. Surse au spus că Kanye a avut o perioadă grea în timpul separării, dar și-a găsit liniștea în copiii săi.

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare