; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au probleme în căsnicie

12 June 2020

Deși recent au aniversat 6 ani de căsnicie, se pare că perioada carantinei nu le-a prins tocmai bine lui Kim Kardashian și Kanye West, care se pare că au o serie de neînțelegeri după atât de mult timp petrecut împreună. 

Mai multe surse au dezvăluit pentru publicația The Sun că această perioadă a cauzat niște probleme de căsnicie pentru Kim Kardashian și Kanye West. Carantina i-a adus împreună și mai mult alături de cei patru copii ai lor, North, Saint, Chicago și Psalm.

Cei doi nu obișnuiau să petreacă așa mult timp împreună, amândoi având un program destul de încarcat cu puțin timp liber la dispoziție. Așadar, din cauza restricțiilor legate de pandemie, cuplul a trebuit să se adapteze, luând decizia de a sta în colțuri diferite ale casei ca să nu se certe nonstop. 

Prietenii apropiați au comentat că o despărțire ar fi ultimul lucru la care se gândește Kim, aceasta fiind singura dintre surorile Kardashian care este căsătorită.

Kim a postat pe Instagram o fotografie cu cei patru copii ai săi, North, 6 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm, 1 an, din curtea lor. Cei patru par foarte uniți și fericiți, iar Saint arată semnul păcii.

O sursă apropiată lor a mărturisit revistei The Sun următoarele:

 „Kim și Kanye au întâmpinat câteva dificultăți în această perioadă, ei nefiind obișnuiți să petreacă așa mult timp împreună, însă ea nu-și dorește divorț. Ea consideră că această căsnicie cu Kanye și familia lor este un mare succes – este singura dintre surorile ei care este căsătorită și consideră că ea și Kanye formează un cuplu puternic.'

Sursa a adăugat și că divorțul este ultimul lucru la care se gândește Kim, după ce a suferit enorm din cauza celui de-al doilea divorț al său.

 „Cred că ce se va întâmpla va fi că vor petrece puțin timp separați în diferite case, dar nu vor divorța.'

De asemenea, luna trecută Kanye a luat copiii și s-au dus la proprietatea lor din Wyoming, lăsându-i lui Kim puțin timp liber, iar ulterior cei doi s-au reunit pentru a celebra cei șase ani de căsnicie. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare