; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinţi

17 June 2013

Kim Kardashian și Kanye West i-au urat  Bun venit pe lume' primului lor copil sâmbătă, 15 iunie 2013, la Los Angeles. Bebeluşul s-a născut cu cinci săptămâni înainte de termen, evenimentul fiind așteptat în luna iulie. Atât mama cât și fiica se simt foarte bine.

Familia Kardashian este încântată de faptul că noua sa membră este varianta în miniatură a lui Kim: are părul negru și seamănă foarte bine cu mama ei.

Fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West s-a născut pe cale naturală, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde au venit pe lume și Penelope și Mason, copiii surorii lui Kim, Kourtney Kardashian. Kanye a fost alături de proaspăta mămică atunci când s-a născut fiica lor, care cântărește 2,2 kg.

Încă nu se știe ce nume au ales Kim și Kanye pentru fetița lor, dar surse din apropierea vedetelor au declarat, pentru E! News, că în săptămânile premergătoare nașterii Kim a spus că numele fetiței începe cu litera K. De asemenea, părinții își doresc și ca al doilea prenume al copilului lor să fie Donda – așa cum o chema pe regretata mamă a lui Kanye.

Cu câteva săptămâni în urmă, Kim Kardashian anunța că așteaptă o fetiță, ocazie cu care vedeta de la E! a declarat: Cine nu-și dorește o fetiță? Sunt minunate! Și știu că și Kanye și-a dorit dintotdeauna o fiică!'

Atât pentru Kim (32 de ani), cât și pentru rapper-ul Kanye West, este primul copil. Cuplul a fost destul de discret privind această relație, care a devenit publică în urmă cu un an, când cei doi s-au afișat împreună în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Mai târziu, pe 30 decembrie 2012, Kanye a anunțat că vor deveni părinți, în timpul unui concert pe care acesta îl susținea la Atlantic City.

Telespectatorii din România vor putea urmări momente emoționante legate de sarcina lui Kim Kardashian în sezonul 8 al show-ului “Keeping Up With The Kardashians”, care începe duminică, 21 iulie, de la ora 21:00, în premieră numai la E!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare