; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian

Kim Kardashian se teme că se va îngrăşa incontrolabil: a angajat doi antrenori

13 February 2013

Însărcinată pentru prima dată, iubita lui Kanye West, Kim Kardashian (32 de ani) este sigură că, nesupravegheată, se va îngrăşa incontrolabil şi că fundul ei va deveni „enorm', a dezvăluit o sursă pentru revista „Closer'.

Aşa că bruneta şi-a angajat doi antrenori personali, unul în Miami şi unul în Los Angeles, pentru a face exerciţii şi a-şi menţine silueta şi în timpul sarcinii:

„Kim face exerciţii de gravidă cu Tracey Anderson în Miami şi exerciţii uşoare cu Gunnar Peterson, care a lucrat cu Jennifer Lopez când era gravidă cu gemeni, în L.A. Gunnar îi supraveghează ritmul cardiac şi e atent la toate grupele de muşchi. Îşi pune clienţii să mănânce 5-7 porţii mici pe zi. Încearcă să o convingă să renunţe la mâncarea de fast-food, dar ea îi spune că are nevoie de asta, că pofteşte la ea!

Kim e încântată că este gravidă – şi prioritatea ei e sănătatea bebeluşului – dar din cauza camerelor de filmat care o urmăresc peste tot, greutatea ei suplimentară ar fi o problemă', a povestit sursa amintită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare