; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daily Instagram Posts

Kim Kardashian, în topul miliardarilor lumii. Cât valorează averea vedetei

07 April 2021

Kim Kardashian West este oficial miliardară, potrivit revistei Forbes. Aceștia au anunțat marți includerea ei în lista Miliardarilor Mondiali.

Publicația a anunțat că veniturile impresionante ale vedetei TV provin din afacerile sale KKW Beauty și SKIMS, precum și din reality show-ul Keeping up with the Kardashians și reclame. Restul averii este reprezentat de investiții și proprietăți.

Se pare că averea lui Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a crescut de la 780 milioane dolari, la cât era estimată anul trecut, la 1 miliard dolari.

Kim nu este pentru prima oară în atenția Forbes. Publicația a pus-o pe vedeta TV pe copertă în 2016, atunci când Kim reușise să încaseze 51 de milioane de dolari numai dintr-un joc pe mobil. 

Kim nu este primul membru al familiei Kardashian care apare pe lista miliardarilor. Kylie Jenner, mezina familei, a fost inclusă acolo la 21 de ani,  dar până la urmă a fost scoasă de pe listă, pe motiv că și-a falsificat drumul spre statutul de miliardar folosind niște declarații fiscale false. În mai 2020, Forbes estima că Jenner valorează puțin sub 900 de milioane de dolari.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare