Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian ar fi geloasă pe Miley Cyrus, după show-ul pe care artista l-a susținut cu Pete Davidson

Kim Kardashian ar fi geloasă pe Miley Cyrus, după show-ul pe care artista l-a susținut cu Pete Davidson

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe Miley Cyrus, după ce artista și Pete Davidson au găzduit împreună un show incendiar în noaptea de Anul Nou. Kim ar fi fost geloasă în urma apropierilor dintre Miley și actualul ei iubit, așa că s-a hotărât să n-o mai urmărească pe Instagram pe cântăreață.

Kim Kardashian nu o mai urmărește pe Miley Cyrus pe Instagram

Kim Kardashian nu o mai urmărește pe Miley Cyrus pe Instagram, după ce artista și Pete Davidson au găzduit împreună un show live în noaptea de Anul Nou. Contul @MileyEdition a remarcat faptul că fosta parteneră a lui Kanye West urmărea contul IG al cântăreței pe 10 decembrie, în aceeași zi în care Page Six a scris că Miley a mers la apartamentul lui Davidson după apariția lor la „Tonight Show”. Totuși, de marți, Kim Kardashian nu mai apărea ca unul dintre urmăritorii lui Miley Cyrus.

Acesta ar putea fi semnul unui triunghi amoros între Kim Kardashian, Pete Davidson și Miley Cyrus. În timpul petrecerii live de Revelion, de vineri, comediantul s-a alăturat lui Miley Cyrus pe scenă pentru a interpreta o versiune a piesei „Miami” a lui Will Smith.

Miley Cyrus i-a dedicat o melodie lui Pete Davidson

Înainte de spectacolul din seara de Revelion, Miley Cyrus i-a dedicat o melodie lui Pete Davidson, la „The Tonight Show”. Unul dintre verusuri era „It should have been me” (n.r. „Ar fi trebuit să fiu eu”). Acest lucru poate fi interpretat ca o referire subtilă la relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson.

Potrivit Page Six, după apariția lor la „The Tonight Show”, Miley a fost văzut îndreptându-se spre apartamentul lui Davidson din Staten Island, unde Kardashian a fost și ea văzută, mai târziu, în decembrie, ieșind pe furiș dimineața.

În timp ce actorul de comedie și-a petrecut noaptea de Revelion în direct la televizor cu Miley Cyrus, Kim Kardashian era acasă în Los Angeles cu copiii ei. Dar cuplul s-a reunit săptămâna aceasta pentru a călători împreună în Bahamas.

Pete Davidson a mai fost împreună cu Phoebe Dynevor, actrița din „Bridgerton”, dar și cu Kate Beckinsale, Margaret Qualley și Kaia Gerber. De asemenea, a fost logodit cu Ariana Grande.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton