; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian explică divorţul de Humphries

01 November 2011

Mondena americană de 31 de ani, vedeta unei serii de reality show-uri din reţeaua E!, a dezvăluit motivele pentru care divorţează de Kris Humphries, baschetbalist în NBA, după doar 72 de zile.

„Sper că toată lumea înţelege că nu a fost o decizie uşoară', a spus ea într-un comunicat preluat de E!. „Speram că această căsnicie să fie pentru totdeauna, dar uneori lucrurile nu merg aşa cum ţi le planifici. Rămânem prieteni şi ne dorim unul altuia tot ce e mai bun'.

Kardashian a pus divorţul pe seama diferenţelor ireconciliabile' în faţa Curţii Superioare din Los Angeles, spunând că cei doi au avut un contract prenupţial.

Toţi de la E! suntem surprinşi şi întristaţi de această veste şi îi oferim, pe această cale, sprijinul nostru lui Kim şi Kris în aceste vremuri dificile', au declarat reprezentanţii postului, tot într-un comunicat.

Familia Kardashian a fost mereu foarte deschisă cu toate aspectele vieţii sale, de la momentele fericite, la cele intime, la tranziţiile devastatoare', au adăugat ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare