; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim kardashian kanye west

Kim Kardashian a plâns la prima întâlnire cu Kanye West: „Se simte epuziată și rănită”

28 July 2020

Kim și Kanye s-au revăzut pentru prima oară după ce artistul a făcut o serie de dezvăluiri șocante în cadrul campaniei sale electorale și după ce a dezvăluit pe Twitter că dorește de mai mult timp să divorțeze de mama copiilor săi.

 

În fotografiile obținute de Daily Mail luni seară, perechea a fost surprinsă de paparazzi purtând o conversație intensă la sosirea lui Kim în Cody, Wyoming – vedeta fiind cu ochii în lacrimi în timp ce vorbea cu soțul față în față pentru prima dată după câteva săptămâni.

O sursă citată de publicația People a spus că „de îndată ce Kim a ajuns la fermă, ea și Kanye au ieșit împreună în mașina sa. Kim plânge isteric'.

Motivele sunt cât se poate de serioase, iar relația celor doi este în cumpănă în acest moment: 

Kim nu l-a văzut pe Kanye de săptămâni întregi. Este foarte emoționantă în legătură cu cele întâmplate și de asemenea epuizată', spune sursa. „Se simte foarte rănită de Kanye. A încercat să-l contactez de nenumărate ori, iar el o ignoră'.

 
 
Cea care a decis să poarte discuțiile față în față a fost tot Kim: 
„Ea a fost cea care a decis să zboare în Cody pentru a vorbi cu el personal. Nu își dorește să mai fie ignorată', a încheiat sursa. 
 
 

 

 

Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014 și au împreună 4 copii: Nord, 7 ani , Saint, 4 ani , Chicago, 2 ani  și Psalm, 1 an.

Sâmbătă, Kanye i-a cerut public scuze lui Kim, la o săptămână după ce a dezvăluit că cei doi au luat în considerare să facă avort atunci când Kim a rămas însărcinată cu North în 2012, dar și că dorește de 2 ani să divorțeze de ea.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare