Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian a dezvăluit că și-a făcut recent o procedură dureroasă de remodelare a stomacului

Kim Kardashian a dezvăluit că și-a făcut recent o procedură dureroasă de remodelare a stomacului
14

de Ioana Maria,

Kim Kardashian a împărtășit cu cele peste 327 de milioane de urmăritori de pe Instagram noua intervenție estetică la care a apelat. Fosta soție a lui Kanye West și-a dezvăluit secretul pentru abdomenul de model pe care îl afișează.

Miercuri, fosta vedeta de la Keeping Up with the Kardashians, în vârstă de 41 de ani, a împărtășit o fotografie cu abdomenul la vedere după ce a fost supusă unui tratament de remodelare.

Burta vedetei este vizibil roșie în timp ce se folosea laserul Morpheus8.

„Acest lucru este un schimbare de joc!!!! Am făcut laserul Morpheous pentru a-mi strânge abdomenul”, a scris ea pe Instagram Story.

Ea l-a lăudat ca fiind „laserul ei favorit”, dar a mărturisit, de asemenea, „este dureros, dar merită!”

Ce a făcut Kim Kardashian pentru a putea îmbrăca rochia lui Marilyn Monroe

La începutul lunii mai, Kim a stârnit uimire după ce a decis să apară îmbrăcată în rochia lui Marilyn Monroe. Contrar părerilor tuturor că diva anilor 60 era rotunjoară, ei bine Kardashian și-a dat seama că nu va intra în rochie dacă nu va începe o dietă drastică.

La vremea respectivă, a anunțat că a slăbit 7 kilograme pentru a reuși să îmbrace rochia, chiar și așa, sunt voci care spun că nu a putut să tragă fermoarul, motiv pentru care și-a ținut o haină albă la spate în permanență. Ulterior, specialiștii au constatat că rochia a suferit daune și că în zona fermoarului materialul era vizibil rărit, mai ales că piesa vestimentară are 60 de ani.

Kim Kardashian a dezvăluit, într-un interviu pentru Vogue, că ideea de a purta exact această rochie i-a venit anul trecut, în timpul Met Gala.

„Ideea chiar mi-a venit după gala din septembrie anul trecut. M-am gândit ce aș fi făcut pentru tema americană dacă nu ar fi fost look-ul Balenciaga? Care este cel mai american lucru la care te poți gândi? Și asta este Marilyn Monroe. Pentru mine, cel mai important moment al lui Marilyn Monroe a fost acela când i-a cântat „La mulți ani” lui JFK, a fost acea privire.”

Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că a trebuit să dea jos nici mai mult, nici mai puțin decât 7 kilograme în doar trei săptămâni, în pregătirea pentru Met Gala 2022, scrie pagesix.com.

Met Gala Celebrating (In America: An Anthology of Fashion) – New-YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton