; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian

Kim Kardashian a confirmat oficial că al patrulea copil al său va fi cu ajutorul unei mame surogat. Câți copii mai vrea vedeta să aibă

16 January 2019

Prezentă în cadrul unei emisiuni live alături de surorile ei, Kim Kardashian a confirmat oficial că ea și Kanye West, vor avea un copil cu ajutorul unei mame surogat. Potrivit presei internaționale, cuplul West-Kardashian își doresc să aibă în total șase copii. Fapt confirmat chiar de Kim într-o serie de interviuri oferite anul trecut. Vedeta mărturisea pe atunci că soțul ei, Kanye, dorește să aibă cel puțin șase copii.  

Kim Kardashian și Kanye West – o dinastie de copii

 

Kim Kardashian a confirmat oficial că va avea un copil cu ajutorul unei mame surogat și conform celor de la Radar Online, cuplul Kardashian-West mai plănuiește să aibă încă doi:

„Kanye și Kim spun mereu că vor o dinastie. Cred despre ei înșiși că sunt regalități, îi auzi adesea cum se compară singuri cu William și Kate. Ei cred că împreună formează familia regală a Amercii. De aici ideea de a lăsa în urmă cât mai mulți urmași', a declarat o sursă pentru Radar Online.

Kim și Kanye au apelat la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil (Chicago, o fetiță) și pentru al patrulea (un băiețel care se va naște în luna mai a acestui an), prin urmare ar fi de așteptat să folosească tot o mamă surogat pentru viitorii copii. 

 

Kim Kardashian s-au căsătorit în anul 2014, dar se cunoșteau de mai bine de 10 ani. Între ei a fost dragoste la prima vedere, duppă cum însăși Kim a recunoscut în repetate rânduri, iar Kanye a recunoscut în repetate rânduri că a fost îndrăgostit de Kim Kardashian încă de când aceasta era căsătorită cu baschetbalistul Kris Humphries. Aceștia s-au cunoscut în anul 2004. Însă relația celor doi a evoluat destul de greu deoarece aceștia erau implicați în alte relații, în acel moment. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare