; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Cattrall, deranjată de fanii insistenţi

11 October 2010

Actriţei din „Totul despre sex' îi place să cunoască persoane noi, dar se simte stânjenită când acestea vor prea multe de la ea, anunţă femalefirst.co.uk.

„Încerc să nu mă port urât cu fanii, dar am nevoie de limite. De curând mă bucuram de o cină liniştită în Liverpool cu un prieten pe care nu-l văzusem de mult timp. La un moment dat s-a apropiat un tip beat de masa noastră şi mi-a spus să mă ridic în picioare ca să-mi facă o poză. Am refuzat, pe motiv că nu lucrez şi sunt în timpul liber', a spus Kim Cattrall (54 de ani).

„Nu vreau să ajung să mă simt ca şi cum am ajuns la Disneyland îmbrăcată în Mickey Mouse şi datoria mea este să fac poze cu şi pentru străini'.

Actriţa a mai spus că a refuzat iniţial rolul lui Samantha Jones din serialul „Totul despre sex', pentru că nu credea că i se potriveşte.

„Am refuzat rolul de trei ori. Am citit cartea şi am aruncat-o pentru că mi s-a părut deprimantă. Apoi mi s-a oferit iar rolul, am citit iar cartea şi tot nu mi se părea că este pentru mine. După câteva întrevederi au reuşit să mă convingă că Samantha nu este un personaj netot şi am acceptat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare