Homepage  / Vedete străine

Kim Cattrall, din nou în rolul Samanthei Jones în sezonul 3 al „And Just Like That”. Actrița a negociat dur revenirea în serialul de pe Max

Kim Cattrall, din nou în rolul Samanthei Jones în sezonul 3 al „And Just Like That”. Actrița a negociat dur revenirea în serialul de pe Max
13

de Cristina Țapu,

Kim Cattrall este considerată a fi o parte importantă a viitoarei povești din sezonul 3 al seriei And Just Like That, după ce și-a reluat rolul Samanthei Jones pentru o sumă uriașă de bani. Cu toate acestea, o sursă dezvăluie în exclusivitate pentru Life & Style că Kim încă nu este împăcată cu Sarah Jessica Parker, iar acest lucru ar putea provoca tensiuni pe platoul de filmare.

Kim Cattrall ar putea reveni în rolul Samanthei Jones

„Din moment ce au deschis calea pentru Samantha să se întoarcă, se presupune că au făcut o înțelegere cu Kim și așteaptă doar momentul potrivit pentru a o anunța”, a declarat în exclusivitate un insider pentru Life & Style. „Se spune că va ajunge să facă toate scenele în Londra. Se vor da peste cap să o plătească o avere și totul va fi în termenii ei, pentru că ea este atât de importantă pentru franciză.”

Sursa continuă: „Toată lumea, inclusiv Sarah, a trebuit să accepte că acest lucru a fost necesar. Cu toate acestea, rivalitățile și lipsa de iertare sunt încă acolo în ceea ce o privește pe Kim. Ea nu face prietenii false, ea nu are de gând să stea și să pretindă că este cea mai bună prietenă cu Sarah”.

Dacă Kim, 67 de ani, va filma sau nu scene împreună cu Sarah, 59 de ani, Kristen Davis și Cynthia Nixon rămâne de văzut.

Sex and the City (2008) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Încă nu se știe dacă va filma scene cu celelalte colege. Pentru Sarah, atitudinea lui Kim nu este potrivită crede că Kim ar trebui să renunțe la atitudinea conflictuală. Dacă face atât de mulți bani, de ce mai poartă ranchiună?”, a adăugat aceeași sursă.

În 2017, la câțiva ani după ce serialul nu a mai fost difuzat, au apărut mai multe detalii cu privire la dușmănia femeilor. New York Post a relatat că Sarah și Cynthia, 58 de ani, au devenit apropiate pe platoul de filmare al serialului Sex and the City deoarece se cunoșteau dinainte.

Kim Cattrall nu are o legătură bună cu Sarah Jessica Parker

Cele două actrițe ar fi continuat să o aducă pe Kristen, 59 de ani, în grupul lor, dar Kim s-a simțit izolată. Tensiunile dintre Kim și Sarah s-ar fi înrăutățit atunci când lui Sarah i s-au oferit mai mulți bani și un titlu de producător executiv în timpul celui de-al doilea sezon al serialului.

În 2018, fratele lui Kim, Chris Cattrall, a murit pe neașteptate, iar Sarah i-a transmis condoleanțe lui Kim prin Instagram. Cu toate acestea, vedeta nu a fost mulțumită de încercarea fostei colege de a da uitării animozitatea dintre ele

Kim a scris atunci pe pagina personală de Instagram: „Mama m-a întrebat astăzi: Când te va lăsa în pace ipocrita aia? Faptul că îmi scriuu continuu este o amintire dureroasă a cât de crudă ai fost cu adevărat. Permiteți-mi să fac acest lucru foarte clar. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu ești prietenul meu. Așa că îți scriu pentru a-ți spune pentru ultima dată să nu mai exploatezi tragedia noastră pentru a părea că ești o femeie drăguță.”

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton